Thursday, December 9, 2010

lagi di majlis pertunangan....

Salam...

Dah khamis ari ni ye...cpt nya..ye la al maklom bercuti lama sgt...sedar2 arini dah Khamis...esok Jumaat dan lusa cuti lagi...cuti saje nampak nya hehe...makin banyak cuti makin banyak la keje yang tak beres asyik tertunda je kan...hurmm...

Nak sambung lagi citer ini.... takde la citer sgt...n3 begamba je la..biar foto yang berbicara okeh...


Hantaran dari pihak kami...takde la buat sniri suma tu ade yg ready made aje...tu yang mudah zaman serba canggih ni kan..kan..suma di ujung jari...men tunjuk2 aje...


tapi yg ni siyes adik aku punya rekaan...hasil tangan dia ni...kretip jgk ni...


yg ni pun dier nya hasil tgn sniri...

yg dlm bungkusan kotak ni tempah2 je...


ni satu lg hasil gubahan sniri...




kek pertunangan...


ni la satu2 nya gamba kami bertiga sepanjang majlis tu..pastu msg2 hilang dlm dunia msg2..hikkk


acara sarung cincin dari bakal mertua...


cium ye jgn tak cium...! ngeeeee...


sedang 'mempamerkan' diri ye....agagagaaa....


my best frenz ku....sentiasa together2...


mula nya nak pinjam DSLR my best fren ni but si somi nya outstation pulak...huhuu melepass nak berphotoshooting with kamera canggih...wuwuu...guna je la kamera cap ayam ni je woi...cantekss jgk pe...kehkehh...


Ok itu aje...

till then



15 comments:

LYaFRINA said...

fieza..
kalo nak tau lya pon selalu ambik gubahan hantaran.. hehehheheee..

mmg minat.

Ena said...

ena memg maleh nak gubah2 ni.. last gubah pun masa sendiri nye wedding dulu.. hoho.. tak tau la naper.. rasa kejung je tangan nie..

LyNn HaMzAh said...

waktu lynn dulu ada juga buat gubahan sendiri...jimat la juga...

[-suziey-] said...

waaa nicenye hantaran dia..mmg all pink gitu..hiks..

Huda said...

tema pink ni kak..same cam huda dulu la time tunang..hantaran mak cik huda yg wat.. :) lovely sgt kan..

@e_da said...

cantik gula2 hantaran lollypop tu..

akmafaizal said...

wah..rajin n pandainyer buat gubahan utk pertunangan sendiri..cayalah :)

az rina a.k.a jaijina said...

cantik sume gubahan tu..pink semenya..

rATu kEBaYA said...

pandai adik mengubah hantara... buat sendiri kos boleh dikurangkan sikit..

zue @ annaleeya said...

klu adik2 kawen atau tunang... mmg zue akan gubah sdiri... FOC jer... jimat sket ongkosnya kan... hehehe....

nape tak tnjuk rupa bakal adik ipar fieza tuh???? nak jgk kenal... sebok jerk kan??? hehehe...

AnneRaini said...

cantik gak gubahan sendiri tu...kak fieza saya ada tag akak join ga...kalau rajin join ler..

NM02 said...

wah.. serba serbi pink...

azzey said...

Fieza79: cantik kaler tema..pink putih!

mek da ©™ said...

serius..cantik giler tema pink kan..ingat lgi..mek da dulu masa tunang tema pink jgk..heheheheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lawa2 ye gubahan
jimat belanjer..

teringat masa tunang dulu
auwww malu2 you..agagagaa

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy