Tuesday, December 28, 2010

@ Nasi Ayam Periuk Besar...

Salam...

Singgahan di Restoran Nasi Ayam Periuk Besar sehabis selesai sesi ujian bertulis Irfan kat sekolah...lama jugak menunggu sesi ujian tu selesai...perot mmg dah lama berirama keroncongg...demi Irfan sabau menunggu...! harap2 Irfan lulus ujian tu dgn cemerlang nya...penting utk penentuan kelas yg bakal diduduki nanti...

Layan foto makanan petang2 ni...





ni Nasi Ayam Panggang


yg ni versi lain..Nasi Ayam Madu..

 

Sup Kaki Ayam...my faberet yehh...blurr ahh gamba...tak sukaa ahh...


Semestinya kami2 seme kenyang...balek umah tido barang sejam pastu kuar pulak g attend kenduri kawen sepupu di Mengkuang Dem...haishhh full sguh aktiviti nie...balek2 je terus demam daa...ishh dok elok2 je siang, malam terus dedar je badan nie...so semalam mmg bersiaran dari umah...demam2 jgk tapi tetap aku BW tau semalam...tegar kann....ngeeee


till then...



23 comments:

nursalwa said...

aduh sedapnya kak.. kak fieza nie mmg suka wat org terliur ngan gambo2 makanan yg dia mkn.. huhuhu

Ena said...

dah lama tak pekena nasi ayam kat luor.. last makan masa masak kat umah ritu.. lama dah... ahahahah..

~Miss Sukasih~ said...

Sedap nyer kak fieza..nieyla arini xde selera nak makan..sbb tgh nervous..

Huda said...

kat manjung ni pun ade gerai nama nasi ayam periuk besar tp kami tak pernah p lagi..nnti nk try la :)

NM02 said...

nasi ayam man congkam.. the best. nnt dtg kl try terjah okeh

[-suziey-] said...

wooo maveles..mmg best..byk plak tu portion dia..haih lapar la plak..padahal baru lps mkn :p

~Siti Hajar~ said...

terliur tgk ns ayam fieza tu, bila la km nak p mkn kat situ plk, ni dah tgk fieza pya, harus km terjah hjg mgu nih..hahaha

|| NaFiRaa || said...

sup kaki ayam tu sungguh menggiurkan~ lama betol x makan sup kaki ayam..

MrS. F!zA said...

mmg dlu selalu dgr org ckp nsi ayam periuk besar tp belum pnh try lagi la..hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kat kulim ke makan ni??

MamaYatie said...

pest time dengar nama nasi ayam ni..best kelihatannya..pemes kat kulim yer??

cane ngan test irfan..semoga smuanya ok..

azzey said...

Fieza79: sedap nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasi ayam tu.....

chugie said...

nampak sedap tu.. tang cili kicapnye!

LYaFRINA said...

sedappp r...

ayam tu beso sunggoh!!

az rina a.k.a jaijina said...

umangaih, mmg beso..ni tataulah boleh abis ke tak?

Rizziela said...

mcm best..kat mana tu ?

Ya ALya said...

sedapnyer....my feveret nasi ayam n sup kaki ayam....

mamalieyna said...

alahai..malam baru leh lepak sini ..huhu..ketinggalan..kalau layan mata time siang tdi, sure meleleh dah air liuq ni..ngee..gambo makanan mantops!hehe..

mek da ©™ said...

sup dia nampak sdp jeeee

**sHiKinn** said...

ayam tu nampak menarik..jarang ketemu ngn nasi ayam sedap diluar..

'NuReeN' said...

perrrggghhhh... sure terangkat abess nih...

ann @ hatiberbunga said...

hehe.. tecik tomei je dia di celah2 kawan2 dia tu.
bagus la dia x takut. good boy! ;)

Ogy said...

alamak..sup kaki ayamm...sodap tu....lama tak masak...kena pi cari kaki ayam nih....hik3

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy