Friday, December 17, 2010

rindu banget dgn hero ni....

Salam...

Lately, aku sgt kesepian dan kemuraman bila aje kaki ni jejak ke umah..segala nya sepi..kosong dan segala bagai pasaan yg tak enak ni...uhukk...

Ntah nape...mungkin sebab anak2 takde umah kot...si Anis dah memang lama tak balek umah..dia maseh stay dgn tok dia...si Irfan pulak kadang2 aku jemput dia nak balek..kdg2 langsung takmo...budak2 ni langsung tanak memahami pasaan mama mu ini...huhu mungkin layanan tok lagi best dari mama kot...huwaaa...!

Jgn taktau...Irfan penah merungut yg mama dia ni selalu sebok dgn lappy...adusss...sori sayangg...huwaa nak nangeh lagi kuat nihh...

Semalam balek umah terpandang baju Irfan...malam sebelum tu dia ada balek umah siap tido dgn aku...takut kata nya tido sorang2 kakak takde...so dh terpandang baju masam dia tu terus aku jadi kerinduan dan siap cium2 baju tu tau..huhuu pesal emo pagi2 ni...rasa bergenang pulak air mata di kelopak mata ini..aisehh bersyahdu plak...ekseli da benda laen yang mencelaru kan pasaan ni...terbabit sekali...aduss sila pegi jauh2 kesedihan ini...syyuhhh..!

Selingan piccas si hero yang aku rindui...pengubat lara di hati...



gini la selalu nya dia meng 'konker' tv...melayan ceria 611...aku pe lg leh wat kalu tak melayan keje umah dan  melayan tenet ni...bayar bulan2 rugi la if jarang guna kann...hurmm...
 2-3 malam dia takde...dah takde dgr lg sore kartun di tv tuu...huhuu
siap mengeliat ngeliat...tu la lama sgt mengadap kartun..langsung tak bagi 'can' kat orang laen...

hohooo...sekurangnya piccas ini buat melepas rindu....balek petang ni harus singgah jemput dua2 badek tu balek sebab esok dan lusa cuti...harus kuar jenjalan...dah la last week langsung tak g mana2..sian budak2 tu terperap kat umah...

sekian


18 comments:

MrS. F!zA said...

hehehe tulah w/p somi ada dpn mata anak xde msti perasaan tu nk sedih jgk igt anak kan..hehehe

ann @ hatiberbunga said...

sampai hati dorg tinggalkan mama dia ni lama2.. sian mama.. siap cium2 baju masyam lagi.. ;)

'NuReeN' said...

betul fieza.. nureen sehari x jumpak pon dah x sng duduk.. sbb tue susah nureen nk tinggalkan anak kat kg.. hehee

jemput ambik tag k
http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/peace-contest-by-ezan-idma.html

wahida said...

huwaaaa!!! kalau saya pun dah rindu giler tu..harus setiap jam saya koling2...

Ya ALya said...

memang kita akn merindui dorang kan...anak pengikat kasih sayang kita....

zue @ annaleeya said...

anak2 zue pon sama... klu dah balik umah wan... mmg tak tingat dah kt umi nih... masa mggu pertama cuti sekolah ari tuh mmg bebudak nih duk dgn wan... mmg rindu ler tak dgr sore diaorg.. tp klu ader kang, umi nih bertuko jadik tazan sokmo... huhuhu..

ayah,ummi, farish said...

camtu ler maya rasa bila time farish balik kg...x leh tido mlm dibuatnyer,,,
bila call jer..bukan nk ckp pun..terus lupa ummi & ayah dia....bertuah tol anak2 nie kan..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eB nih every single minutes dok rindu anak kat umah... hu3

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. anak2 rapat ngan nenek dia ke?? dekat je ke rumah nenek nye~

tak pe.. weeken nanti boleh qada balik.. :)

deqlis said...

Salam...
meh dtg amik award..:-)

http://ellismelia.blogspot.com/2010/12/deqlis-nak-kasi-award.html

mek da ©™ said...

best la dekat ngan atok nenek..

mamalieyna said...

alahai..itu la kan..bila diorang takde depan mata kerinduan membuak2..huhu..

dah nak habis cuti sekolah ni, harus bwk jenjalan dulu..

maszmadi said...

ciannyer..... windu erk? tengok gambar je la nak lepas windu kan.. huhu

Ena said...

tu la.. anak ni la pengikat kuat kasih antara suami isteri.. yer tak? hihi.. bila takde mula la rindu2an.. kalo ada.. kan dok gadoh ngan anak2.. ngeee.. tu ena la .. kui3x..

~Siti Hajar~ said...

btl la fieza, kita mmg xleh pisah dgn anak2 kan? walau mereka nakal tp bl depa xde tringat blh tangkap leleh wooo...hehehe

MamaYatie said...

waa..memang tak leh jauh ngan anak2 kan..kangen banget! sunyi rasanya dunia tnpa mereka..

~~*Lady Salwa*~~ said...

betul tu akak, kalo anak tak ada kat umah rasa sunyi & kosong je. nak balik umah pun tak ada semangat...

**tu la, macam sal ni la... bayar je tenet bulan2, tapi jarang guna... membazir je....

♥Azie♥ said...

kalau anak2 xde mmg sunyi kan...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy