Wednesday, December 8, 2010

Majlis Pertunangan bertema kan Pink...

Salam...

Sempat jgk buat n3 baru...hehee...nyelit sket sambil wat kije dehh...gigih ni...ngeh ngehh...takot basi pulak kan citer ni...

Terus ke topik ye...majlis pertunangan adik aku ye sila minta perhatian kwn2..sebab tadi ada yg tersilap hehee...di kata nya itu si kakak ku..hohoo marah adik ku nanti..hahaahh...pe nak wat kan... si kakak ni terlebih awet muda remaja...uwekkss...sila muntah sekarangg...kwang..kwangg..

Majlis bermula pukul 2.00 ye...yg best nya kami time tu maseh di Butik Pengantin...sesi mekap2...aku dgn lagi serabai ber T-shirt ber jeans tu la meredah lautan tetamu...wekekekk...tkde la tak ramai sgt pon time tu...just sedara mara dan kenalan rapat je...kuikui

Secepat nya aku bersiap bagai nak rak...setengah jam lg sebelom pihak rombongan lelaki sampai...elok2 berlawaan...time tu sharp2 rombongan sampai...waduhh on time maa...!

Okeh2 dgn selamba nya menyambut rombongan mcm dah ready sejam awal..hehee padahal kelam kelibut mcm nak tercabut kaki tangan....hahaa lawak2..!

Jom layan piccas...ready...sila jegil kan mata ye...kihkihh...





hiasan bilik tidur...sweet tak bertema kan pink + white...? it's simple...


kawan2 sepengajian adik...sweet2 kan meka...? wajah korang masok blog picisan akak tau..ehehh


penuh dgn hantaran dari pihak perempuan...akan bertukar tgn sebentar lg...

10 bekas hantaran...


ini la si adik aku..


aku dan kakak ku dgn si anak nya yg dh besar panjang tu...menunggu ketibaan rombongan pihak lelaki...


15 hantaran dah bertukar tangan...


aku dgn kwn baek ku...di mana ada aku di situ ada dia...hahaa


tetap sedondon jgk...


kami 3 beradik...3 org ni je la anak pak Noor Din...hehee

begamba dgn tok dan tokwan....

dgn mak ayah....

harus berposing...

paling best berposing nakal gini...

bukan selalu dpt bersama gini...






sdg melayan tetamu...








di akhir majlis sempat lg berposing sepuas nya di bilik nan indah iteww..!


harus di abadi kan di sini kenangan bertunang...




selesai sudah majlis...masing2 puas hati lah...moga cepat la menjelang nya hari persandingan nanti...woww bezz...!

Majlis yg meriah berlangsung dgn jaya nya...tapi sgt keletihan...hehee coming soon bakal menyebok kan diri lg...sukaaa..!

Sekian...

byee..!

33 comments:

Huda said...

cantik tu kak...pinky white..tahniah kat adik akak! :)

@e_da said...

wah fieza pun berpinky jugak ya... cantik.. sejuk je mata

NM02 said...

tahniah utk bakal pengantin itu. masa kite tunang dulu pun kaler pink puteh jugakss

eB@mamaAerish'n'Aed said...

suker tgk org pakai pink... eB x soft g2... >_<

AnneRaini said...

Tahniah utk adik kak fieza...memang sweetla warna pink kan..biler majlisnyer??

ciK mOt ©™ said...

cumel la kak...
ingatkan akak yang bertunang tadi...hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah k cantik la akak adeq akak tu memnag peminat tegar pink colour ker

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah k cantik la akak adeq akak tu memnag peminat tegar pink colour ker

Fieza79 said...

Huda

thanks Huda..

Fieza79 said...

eda

ye la punya la nak bagi satu tema terpaksa la carik baju ala pink jgk...hurmm

Ena said...

eh eh!! mcm tertukar pulak sbb kak fieza lagi berseri2 lorrrrrrr.. hehe... apapun cantik temanya..

Fieza79 said...

nizzareena

kiter mmg peminat white pink...sweet..! ohh ena pon pink jgk ehh..fieza dl yellow maa...hee

Fieza79 said...

eb

kena org nya soft baru leh ber pink kerr..hehee

Fieza79 said...

anne

majlis kawen ke anne..tk tetap tarikh lg..tunang dl sbb maseh lom abis belaja kan..

Fieza79 said...

Izan

sape yg cumel tu..pengapit sebelah kerr..ngeee...

Fieza79 said...

anje

ye la anje..mmg peminat pink tegar tu...ntah la dia yg pilih kaler kita2 ni ikut aje la...hehee

Fieza79 said...

ena

aduss..ye ker..ye ker...hehee kembang lahh...

|| NaFiRaa || said...

wew~ cantek sgt tema kaler pink + white tu~ lembut jek nampak di mata~

chekna @ mama ziyad said...

so sweett.......

akmafaizal said...

bila kawinnyer ni?

Marsha~ said...

woahhh.. tunnag pun dah meriah mcm ni ek

LYaFRINA said...

adik beradik pompuan semua best la.
lya ada 2 org j kakak..y lain2,,, abg 5 org, huhuu..

**muka adik fieza mcm eira syazira la.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

adik beradik muka nak sama.. tak salah sarung cincin ker?? kekekekekeke

az rina a.k.a jaijina said...

cantik, pink + white..eh, bilelah langsungnye tu?

syariza09 said...

mmg dh kena tu pink + white. kahwin nanti tema apa pula yer?

wahida said...

wah...sweetnyer pink putih...congrate to ur sis...mana gambar sarung cincin?

zue @ annaleeya said...

cantikkk... seme pinky... tp kakaknya ngalahkan adik yg bertunang tau... heheheh...

maszmadi said...

tahniah buat adik fieza.....biler majlis besar nyer.... x sabar nak tengok gambarlagik.. hehe

[-suziey-] said...

waaa bertunang dh grand camni..kawen nnti confirm lagi grand..hehe..

azzey said...

Fieza79: tgk gbr hiasan kat katil tu mcm pelamin terus teruja nak baca entry nih. mmg siriyes cantik sgt kaler nih. so sweet!!! org nya pun cantik! awak pon cantik, muka glow gitu....:)

mek da ©™ said...

adik fieza kje ape ye? mesti kje best..

Fieza79 said...

mek da

bakal guru..lg 2 tahun abis pengajian...

fadillah abdul basir said...

Cantik giler wei....memang la kalau adik yang nak bertunang ka kawin..kita sebagai kakak la yang kalut...dulu masa kita dulu buat sendiri je.....by the way congrate's friend sebab nak dapat adik ipar...kenduri jangan lupa jemput no.....

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy