Monday, December 13, 2010

singgah makan di Dataran Ikan Bakar SP...

Salam...

Kami gerak balek dari hospital lebih krg pkul 6.30 ptg dan dlm perjalanan kami singgah makan dulu di Dataran Ikan Bakar Sungai Petani...lalu sini tak sah if tak singgah makan...

Banyak pilihan ikan segar kat sini...memang best..time kami sampai tu orang ramai gilerr...perot lapar punya psl harus la tunggu giliran jgk...malam tu kami pilih Siakap...cari2 Kerapu takde lak malam tu...huhuu hampa di situ....tkpe la takde rezki kali ni agak nyaa...

Selit2 piccas yg sempat di snap...nak beriya snap makanan malu pulak org asyik menjeling2...segan pulak...!





ekseli Irfan dah keletihan ni...hampir2 dia nk 'sleep' dh td....


interpremm...

Siakap Bakar...mmg best..! lain2 menu kami antara nya Kailan Ikan Masin, Telur Dadar dan Tomyam Campur...


nak oder byk2 sure lambat kan...sebab tgh lapar sgt time tu...bedal je la pa yg ada...dan kos makan malam kami tu hanya lah...RM 59.00 saje...

Okeh itu je...

Sekian

till then



17 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sedap & murah RM 59 je ke?dah lama kita orang sekuarga tak pi makan sama2 kat luar, asyik masak kat rumah jek

AnneRaini said...

sedapnyer...dah setahun tak pergi makan ikan bakar...hehe

kak fieza ada tag utk akak...saya buat lucky draw...jomlah join

MamaYatie said...

not bad harganya yer,nampak pun sedap jer..esp sos ikan tur..

[-suziey-] said...

waaa bestnye ikn bkar..klu ikan bkr lauk sampingan wajib msti telur dadar,kailan n tom yam..hehehe..:p

suka nya klu mkn kt kuala perlis..hehe..dekat dh tu nk lajak ke perlis:p

|| NaFiRaa || said...

bestnye ikan bakar.. makan panas2 plak.. yum yum~

Fieza79 said...

Anje

tu la rasa murah gak..expect mlm tu dlm RM 70.00...tetiba rasa nk g makan lg..

Fieza79 said...

anne

mak aii dh setahun tk mkn ikan bkar..kfieza tk leh tahan la anne sebulan tak pekena ikan bakar...hehe

Fieza79 said...

mamayatie

mmg ok..sedap sgt..dan murahh.

Fieza79 said...

suziey

btol2 menu sampingan yg tu wajib ada kan...hehee sama je selera msg2..

Fieza79 said...

Nafira

mkn panas2 lg tambah sedapp...ramai2 lg makan nyaa..berebut rebut itu yg best tu...

LyNn HaMzAh said...

syoknya gie makan ikan bakar...

Fieza79 said...

Lynn

Lynn...ntah nape takleh nak komen kat blog Lynn...sori ehh dpt jengah je

ciK mOt ©™ said...

akak laponyaaaaaaaaaaaaaaa tolong tolonggg

az rina a.k.a jaijina said...

hri tu rina pon ade makan siakap..rina mmg seganlah nak amik gamba makanan kalau kat kedai, sure org tengok semacam jek..

chekna @ mama ziyad said...

ikan bakar.. sedapnya.. lapar la pulak.... g cari makanan dulu...

mek da ©™ said...

sdpnya ikan bakar..emmm

.:mama dhia:. said...

penah gak makan kat situ skali mase raye aidilfitri ari tu..balik umah mertua di sg. petani..mmg best la ikan bakar die.. nak gi lg time cuti chinese new year tahun depan..perancangan kene ade.. (^__^)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy