Wednesday, December 8, 2010

Sedetik sebelom majlis....

Salam...


Sori..sori...aku up kan semula n3 semalam punye...hahaaa kesuntukan waktu nak buat n3 baru...hehee...semalam g tgk jiran yg sedang nazak di wad ICU Hospital Sultanah Bahiyah...so sampai umah dah lewat malam tak sempat nak draft kan n3 baru..huhuu...pagi ni mmg tk sempat la nak buat suma tu memandang kan byk sgt keje kat opis sekarang nak2 ujung2 tahun ni hadoii...saba je laa..nak berenti keje pon tkde sumber laen dh...nak harap kan en. nuff...huhhh berjanggut la jawab nyaa...huhuu

Sambungan dari citer semalam di n3 ini ... pada Ahad baru2 ni...adik aku akhir nya selamat menjadi tunangan org...alhamdulillah majlis berjalan dgn lancar sekali dgn bantuan jiran tetangga dan sedara mara...tima kaseh tidak terhingga pada meka2 yg membantu ye...

Sedetik sebelum majlis bermula....layan piccas..!









ni malam sebelom nya...saat yg paling ditunggu2..kehadiran si bungaan segar ini hohoo...ekseli menunggu mak andam yg akan menyiap kan set bilik tidur utk tuan puteri majlis...kuikuii

gigih mak andam ni...

ni pagi sebelom majlis bermula...tacap2 sket ketidaksempurnaan di situ...semestinya yg simple2 aje..al maklom la majlis pertunangan je kan...harus la simple...cannot overs ok..!


aku di situ menyebok juge siap kan sireh junjung...ohhoo aku bdk tgh belaja2...


teman kan tuan puteri g mekap2...sesi yg paling best..i loike..! nak cedok2 ilmu...hehee


setelah 1 jam lebih punya mekap baru la siap...lama tuu...sekarang tgh last tacap...betul kan mana yg tak betul...harus sempurna kan...?

Dah siap kami gerak balek umah...lagi setengah jam pihak rombongan lelaki bakal sampai...mmg dah terlewat kami nampak gaya nya..kelam kabut aku coz tak ready pape and belom bersiap wehhh...huhuu org laen yg nk bertunang aku nyebok melawa pesal hahh..wekekekk...

Sekian

byee...!


15 comments:

MrS. F!zA said...

hahahaharuslah gelabah kfieza kan..takkan majlis kita nak selekeh je kan..hahahha cepat2 nak tengok gambar cincin pulak..

mamalieyna said...

oooh adik brtunang ke, kalau blah pompuan mmg grand la majlis bertunang ye..yelah org nak bertandang kan..hehe..kalau blah lelaki siapkan hantaran je..hehe..

oooh mesti fiza pun lebih2 kalut ni..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah grand majlisnya,time kiter punyer dulu ala kadar je...la ni semua siap pelamin sekali kan

wahida said...

kalau saya yg ditugaskan buat sireh junjung tu, alamat hancur la jawabnyer...ahaks...

Ena said...

dulu ena punyer biasa2 je.. huhu.. tapi tak pe.. yg penting meriah kan.. ;D

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

cumil bakal pengantin.mana wajah akak lepas ditacap??

LYaFRINA said...

cun deko kat bilik tu...

lya kalo time makeup dulu, rasa lenguh leher ni nk tgu k siap touch up muka ni.

Zaidah said...

cantiklah...jeles plak ..tak sama macam kita dulu...

p/s semoga jiran fieza selamat...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, meriahlah..macam majlis kahwin pulak..tema pink gitu, sukelah..

zue @ annaleeya said...

pink kaler... comeiii.... selamat bertunang buat adik fieza... bila nak langsung tu????

~Siti Hajar~ said...

wah grandnyer majlis, ingatkan majlis nikah dah, rupanya br btunang....tp prepare mcmni mesti belah pempuan kan, klu blh laki rileks aje, pape pun tahniah utk tuan puteri yg btunang hr tu (kakak @ adik tah?) rasanya kakak fieza kan? hehe

*adik sy pun br btunang, hr ahad hr tu, tp blh laki xde la preparation mcm kakak fieza tu...meriah!

rATu kEBaYA said...

cantik... sejuk je mata memandang..

ayah,ummi, farish said...

cantiknyer bilik..warna pink gitew...adik fiza pun cantik...Tahniah yer pd adik....

NM02 said...

tgh tunggu lagi dua orang adik mengakhiri zaman bujang... entah le bila..

|| NaFiRaa || said...

wahhh..memang meriah~ majlis bertunang dh macam majlis kawin dah~ :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy