Wednesday, December 29, 2010

Kenduri kawen @ Mengkuang...


Salam....

Lagi2 menghadiri kenduri kawen...musim cuti sekolah ni makin ramai la yg buat kenduri kawen nie kan...ini pon mak aku yg ajak kalau tak susah ahh aku ni nak g kenduri2 nie...nak2 pulak time2 panas rembang bertambah la kemalasan....ngeee

Ekseli kenduri kawen ni berlangsung di umah kuarga wife kepada sepupu aku...aku tak tahu sebena nya...mak ajak pon dah last minit...tanpa banyak soal ye2 je la cakap nak g...walau pon mata..badan dah letih sebab lama menunggu Irfan selesai ujian bertulis tuu kan...

Dekat je umah nya tu tak sampai sejam pon perjalanan....kira kami g satu family dan cukup2 sebiji kete la kan...

Layan piccas...ada la jugak menyenap...gamba penganten tak sempat snap pon...segan pulak sebab tak kenal sgt sedara belah wife sepupu aku tu...ekseli sepupu aku ni pon baru aje kawen nya...anak baru je beberapa bulan umo nya...kira family baru la kan...so malu2 meoww lagi la kan...hikk




kami dah sudah makan ni sebena nya...makan kat khemah laen...ni kira melepak gebang2 sesama sedara yg ada...
Ada 2 pasang penganten sebena nya...menarik...kedua2 nya sebelah lelaki...sempat tgk sepasang je penganten nya...yg sepasang lagi dok tahu la aku sebab tak nampak2 bayang pon...


bergebang dgn mak long, mak su dan pak su...pastu dlm ramai2 tu terjumpa jgk la sorang dua kenalan...kat sini pon leh jumpa ehh...
my Anis...


tak sempat snap gamba penganten...tapi my Anis nie sempat menyenap banner penganten yg ada kat situ...good..!
janji still hado jugak kann...
terjumpa mamat DJ utk kenduri tu...ek elehh kat situ pon leh terjumpa ko ye Joe...ye la nama pon DJ kan..harus la ada di tempat yg memerlukan khidmat dia kann...
nie dah nak balik...menyenap lagi...panas sguh time nie nak buka mata pon tokleh...
dah bergerak balek...gosip2 dulu...hehe
my Irfan tak habis2 dgn bunga telur dia....hehe
syyy...gosip2...!  rajen pulak my Anis snap2 gamba kami nie...bagus kan mcm nie selalu...mama sukaa...!


Owhhh lepas tu...balek lahh dah kenyang kan...plan nak meronda Megamall Prai...last2 my huby tukar haluan terus balek...cehhh...!

daa....

17 comments:

Huda said...

cantiknye kak fieza :) biru gitu..heheh

Ena said...

cantiknya..
dah lama cari tudung biru cenggitu.. susah nak jumpa kat sini.. asyik jumpa biru gelap jekk..

ab@h_Izz said...

best2..makan nasi minyak kenduri ni,sambil makan leh posing2 baju baru erkks..hi..hi2

aikss..cam sama lak nama pengantin tu..(perasan jap...)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

teringat masa kakak sy kawen
depa sanding serentak..mmg meriah

hho..anis ngikut sapa la tu eh suke snap2? ngeee takpe mama suker..

LYaFRINA said...

pic pegantin xde ke fieza???
hehehehehe..

kali ni baru terang mata.. nmpk kaler hijau.. kalo x..lya jumpa kaler merah jer kat majlis kawin..

**cumil sungguh si baju biru tu!

acik mimie said...

makan kendurik lagikk ... besnye ...
fieza .. awak chantekss pakai kale biru ... heheh i like ..

rATu kEBaYA said...

aduhai.. minggu lepas ada dua kenduri tapi tak pergi pun.. sebab kebizian dan hal yg tak dapat dielakkan..

nursalwa said...

kak fieza cantik.. kamu telah ditag oleh saya.. jom join, hadiah ikea..

Ya ALya said...

huda : kak fieza tu sentiasa cun melecun..pakai apa pun cantik kan.....

mek da ©™ said...

weiii nampak slim jek pakai kebaya..ape rahsianya?

'NuReeN' said...

kenyang dah mana mau jln2 lagik.. nak cr bantal la kot hehee...

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum;)
kak,folo tema nampak..tertukar pengantin nnt..hehe

SUZIE APAI said...

ehemmm...tudung biru mu itu sgt cantik.....terbekenan la plak..hikss

|| NaFiRaa || said...

best jugak dapat mam nasik minyak.. saya nih dh lama x makan nasik minyak.. cuti sekolah pon x de jemputan jugak..heran sungguh~ muehehehe

noor said...

mengkuang nih kat mana
phg ker fieza
anyway u look nice in blue

wahida said...

dulu saya kawen pun naik sekali ngan adik ipar..hehehe...

♥Azie♥ said...

heheheeh lepas nie anis leh jadi jurufoto akak..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy