Thursday, December 30, 2010

Ini la result nyaa...'1st GA Bahagiaku Di Sini...'

Entry ini akan melekat sehingga 26 Disember 2010...ini adalah pengumuman kepada para peserta GA...nak tau keputusan nya please scroll down...

Dan utk entry terbaru jugak please scroll down n down n down...tq..!



Salam...

Aku nak umum kan 3 pemenang GA aku ye...juri yang bertanggung jawab dalam proses cabutan ni adalah anak bongsu puan penganjur iaitu si Irfan...hehe

Okeh..nak umum kan sekarang ehh...berdebar nii...

Dengan ini di umumkan bahawa 3 biji  FM stroberi tu adalah milik......

sape ye...sape ye... ^_^



TADAA.....!

       




Cabutan Pertama milik....



Cabutan Kedua milik.....



Cabutan Ketiga milik...




Segala keputusan adalah muktamad...so tahniah kpd para pemenang ye...pada yg tak dapat tu jgn kecik ati dan kecewa ye..next time aku anjur kan GA atau pon contest lagi ehh....


Keputusan adalah nyata dan jelas...sebelum tu nak ucap kan jutaan tenkiu buat kwn2 blogger yang sudi rajen kan diri utk join GA ni...len kali join lagi ehh...next month...next year...doa2 kan aku agar ada rezki nak buat GA atau pon contest lg ye...

Pemenang di atas sila emel kan address di fiezaja1109@gmail.com  atau pon just tinggal kan address kat sini lg senang...utk pengeposan hadiah FM tu...hope ada respons secepat nya...cpt2 la bereh kan keje aku yg satu nii okeh...

So....tahniah..!



39 comments:

♥Azie♥ said...

tahniah uol

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalam~
tahniah sapa yg menang 2 ;)

pRinCeSS ShAnA said...

alahai..xd rezeki...huhu..igtkn dptla hadiah utk bsday esk.hehe..anyway, thniah kpd yg menang!

::Mamalyna:: said...

tahniah kepada pemenang...

syariza09 said...

huhu...x der rejeki...tahniah kpd pemenang

chugie said...

dah kuar dh.. tahniah pd yang bertuah tu..

cikanna said...

tahniah untok semua pemenang..

aanie said...

tahniah pd yg bertuah...

LyNn'Azlina said...

tahniah pada pemenang2 yer...

eB@mamaAerish'n'Aed said...

huwaaaaaaaaaa... x der rezki... sedih3... >_<

LYaFRINA said...

tahniah...

lya nk gtau, lya dh terima souvenir dr cameron tu.. thanks fieza!!

Huda said...

huda x dptla yer :) xper2..nx time akak wat lg ok :)

@e_da said...

wahh tahniah kpd mereka

|| NaFiRaa || said...

tahniah buat semua pemenang~

Zaidah said...

tahniah kepada yang bertuah dipilih...

acik mimie said...

tahniah kepada semua pemenang

NM02 said...

tahniah pada 3 pemenang.. adusss... takdak rezeki... sedih

zue @ annaleeya said...

thniah pd pemenang... xde rzli ler kali nih... tp sib baik dpt gak key chain dari CH tuh... hehehe...

MamaYatie said...

tahniah pada semua pemenang! bertambah la koleksi fm korang ek..

Myra Jay said...

Alhmdulillah ada rezeki dgn sis.. heppynye dapat FM, nk wat koleksi nie..

Sis, Myra dah emel tau.. :)

haszuraidah ishak said...

tahniah buat pemenang..

Jom skodeng :Jom tambah pendapatan dgn Churp Churp^_*

mek da ©™ said...

congrats

mamalieyna said...

tahniah buat pemenang, takde luck la kali ni..wuwu..

Ibu Ayra said...

tahiah pada yg menang....

Ya ALya said...

tahniah pada yg menang,.....yg kalah kita usaha lagi....

elleyayah . said...

tahniah .

Aida said...

tahniah .. tak sempat nak join .. kebusyan melampaui batas ...

Aida said...

tahniah .. tak sempat nak join .. kebusyan melampaui batas ...

Zur@ZaRi said...

tahniah pader sumer pemenang=))

hajarus said...

tahniah pd sumer pemenang... :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah kepada pemenang
takziah kpd pengkalah mcm den..ngeee

Alin said...

bl nak wat GA lg?

Ibu Ayra said...

tahniah pd yg menang...

rATu kEBaYA said...

tahniah pada yang memenangi GA ni..

syusye said...

terima kasih...x sangka ley menang...

Hunny said...

tahniah pada yang menang..:)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

naper shout box x leh komen eh?... rasernnyer dh berkali2 dtg sini... huwaaaaaaaaaaaaa

Biqque said...

congrats to the winners :)

jom masuk contest-best photo travel i ek :)

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

izan cute said...

izan dah email 25 dec haritu tak dpt2 lagi ke add izan???pelik gak...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy