Thursday, December 2, 2010

aku yg gilerr punya boringg....pe kes la ni..??

Salam....

Hahhh...aku yg giler punya boringg...dgn tensen nya...dan segala bagai...huarghhh..ngantok pon ye...tak ngantok ke korang...meh arr kita sama2 menguap....sure korang pon tgh ngantok kan ptg2 mcm ni...adeihh perot terasa minta di isi2...tak lapor sgt tp terasa nak makan laa...ishh goreng pisang panas2 pon sedapp ni...hurmm...

Tetap nak n3 begamba...takde kait mengait pon tak mengapa...asal begamba...!







eeee...pe motip la ku tempek pic ni..giloo ka apa...? kehkehh...mmg agak kurang waras neyhh..!

saje suka suki huby menyenap aku tgh bersiap siap nak kuar...alang2 tu...posing2 la kekonon ni...hadoi layan je la mama hot ni yg tak bleh blah berposingg...ngeeeeeee!

Sekian...lalalaaa... ilang giler nya boring dan ngantokss td...kwang kwanggg...

Byeee..!



15 comments:

wahida said...

yer....mari kita menguap bersama2..

AnneRaini said...

sy pun memang tgh ngantuk giler...skip lunch sbb nak tido..tp skrg dah lapar...hahaha

@e_da said...

kalau dah bosan mcm2 kita pikir nak buat kan..

~Siti Hajar~ said...

tuan blog bz pun sempat update blog, tabik spring la..mmg blogger tegar la ni..hehe..

rs lama xmsk blog Fieza ni, cam byk je n3 terlepas, ni br cover blk, kira komen sekali jalan la yer..hehe

maslinamansor said...

tengahari camnie, lepas mkn... mata pun layu jer...

[-suziey-] said...

abis boring nih..hiks..ok la ade gk update....tmbah tuan blog yg suka posing n bergambo..ekke:D

Ena said...

heheh..

tak kisah la kan janji ilang ngantuk & boring kan!.. ;D

LYaFRINA said...

LYA PON BORING & NGANTUK GILER...
DAH LA SAKIT PERUT NI. HEHEHE

chugie said...

jom2 menguap!!! ekekek:D

selamat de blog kan? ilang skit ngantuk tu.

|| NaFiRaa || said...

joint menguap jugak!! lepas makan jek mesti ngantuk!! jom menguap!!!

az rina a.k.a jaijina said...

benarrr..ptg² macam ni mmg sangap betui, nak² ujan, sedap tido ni..

Zaidah said...

hari nie zai pun boring sesangat...sebab tu bagi menghilangkan boring zai ubah tema blog...ade pekdah jugakkan...hehehe

♥Azie♥ said...

akak suka bergambar ye...sangat kiut k...

mamalieyna said...

mmg hot mamalah! cayalah..hehe..

NM02 said...

mata saya hampir tekatup dah saat ini. huh...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy