Sunday, December 19, 2010

TakDe MenDa SanGaT Pon KaT SiTu...



Salam...tuan umah menghapdet blog ari ni...




Suka pulak nak berceloteh ari ni..ntah dari mana datang nya kudrat itu...hehe rajen pulak nak update blog time cuti ni kan...saje2 sekali sekala...melepas kan buhsann...

Kemarin punya citer kami g SUA RASA di Queensbay, Penang...awal la jgk gerak dari umah semata tanak bersesak cari paking kan...tapi bila dah sampai awal nak2 pulak ari ni adalah hari pertama karnival tu maka rasa mcm takde menda sgt pon kat situ...huhuu segala acara yg menarik maybe petang kot baru bermula...ishh kerugian sgt rasa mcm takde menda yg menarik sgt pon..booth2 pon tak byk sgt...pelik pulak...agak aku la..sepatut nya aku g ari ni bukan semalam...hari ni meriah sket kot...hurmm tkpe la pe nak buat ari ni mmg tak boleh pon nk g mana2 coz huby keje...

Tapi cuaca semalam sgt best..panas tidak hujan pon tak...redup2 je...selesa je nak bersesak sesak...takde la berpeluh ketiak...kehkehh..yang pastinya tetap ada rembatan hasil jalan2 di situ...uhukk belom gaji... terasa ralat sebab tak dpt borong suma brg yg bekenan di hati...terembat jugak satu dua benda tapi pakai duit huby dulu...konon2 pinjamm...hahaa bila la nk bayar tuuu...tuutttt...!

Selingan gamba kat sana..besok baru nak upload...gamba belom edit tak harus di masukkan dulu...hehee ape2 aje...

Dah habis meronda dataran queensbay tu kami g melepak kat Padang Kota Lama....hahaa sini lg best...sonok dok meng 'usha' org... pelancong asing dan tempatan...mcm2 ragam buat hiburan hati...pahtu mcm biyase..snap2...wajib tuu...!

Aduss...panjang pulak berceloteh...esok nak citer2 lagi...hohooo sekarang tgh tunggu member coling2..kata nya nak ajak g kenduri...taktau ler jadi ke tak..tgh tgu la nii...tak jadi aku melayan mata aje la jap lg...hehe

till then



5 comments:

umialya said...

kenduri lagi..

Ena said...

dah lama tak p kenduri.. syok kan leh gantung kuali.. hehe

Ya ALya said...

t jangan lupa letak gambar jalan2 di sua rasa ni......

::Mamalyna:: said...

ari nie pun kami ada jemputan kenduri, tp tak pegi sebab lyna duk meragam...huhuhu

Huda said...

huda x penah pegi sua rasa ni..dulu masa student ade gak penah pegi jomheboh kat bukit jalil..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy