Thursday, December 30, 2010

kenduri a.k.a reunion....

Salam...

hehe...up balek entry nie coz semalam entry ni ada masalah teknikal...tak appear kat listing kwn2...idak tahu la nape...harap2 pagi nie ok...aminn..

Seronok sgt sebab baru2 ni berkesempatan jumpa teman persekolahan dulu di wedding adik kepada teman sekolah aku dulu...yang best nya pertemuan tu memang tanpa dirancang pon...mana la nak sangka kan akan terserempak sekali pada waktu yang sama...elok2 sampai je kat umah kenduri terus nampak wajah2 yang amat dirindui tu...bila tengok kan wajah memasing yg dah banyak berubah tu terus terimbas jelas segala kenangan2 kami sewaktu zaman persekolahan dulu...rindu sgt2 detik tu...

Dah alang2 jumpa tu sempat la begamba kenangan...walau pon time tu perot memang dah tak saba2 nak jamah makanan tapi demi kawan rela kan saje...gamat jgk la masa mula2 jumpa tuu...dgn keadaan umah kenduri yg mmg sah2 ramai tetamu maka bertambah2 lah keriuhan yang ada tu dgn kami2 nie...hohoo tercengang sekejap tetamu yg perasan akan kehadiran dan keriuhan kami berpeluk cium bagai...wakakaa...

Ekseli my huby takde masa tu sebab dia kena keje so aku just pegi dgn my best fren Jastina...mcm biyase kami senantiasa berdua walau di mana2 juaa...

Layan piccas...




dari kiri Sal...sguh chuby dia skrg...aku, Jastina, Masni (tuan umah), Erma dan somi dia si Afrizan yg jgk kwn2 sekolah... time nie dorang dah nak blah...seb bek ada rezki kami berjumpa...
elok2 tgh makan datang lagi sorang kawan sekolah dgn somi dia...Shikin...lepas kami sama2 habis makan pe lagi begamba lagi di bilik penganten...sempat tuu sebab time nie penganten sdg menjamu selera...hehe so ambik kesempatan yg ada...
begamba dan terus begamba...
kami 4 sekawan....tau gelaran masing2 ape..? dari kiri aku dgn panggilan kak chaq...Angah...kak chik dan Alang...sgt kamceng kami semasa dulu2 woo...sekarang dah cannot..sebab masing2 dah da kuarga...nak kamceng2 mcm dulu mana mungkin...maybe kamceng dalam FB je kot skrg nie...hehee
ishhh...cubaan apakah nie...giler berminyak muka aku...huhuu..
nie anak Jastina...comel kan anak dia...fotogenik..pndai pulak tu berposing...grrrr

junior2 kami...

bilik peganten...baru sempat tayang...tadi dipenuhi dgn kami2...wakakaa...
begamba dgn anak bujang ku itu haruss...
wahh...leh buat menantu...hehee berbesan kami...kuikuii
she is my best2 fren....!
and she is so cute...cute and cutest...lebiu..muahhhh...ehh jgn salah faham ye...kami bukan lesbian ehh...wekekekk..


till then


13 comments:

@e_da said...

sonok jumpa kawan lama ek.. semua dah beranak pinak..

Huda said...

ramai juga yg dpt dipertemukan yer kak :) sume pun maintain comel je macam anak dara :)

Ya ALya said...

best jumpa kwn2 kan....entry ni la yg ya nak baca,tapi tak dapt2...ada rezeki hari ni dapat baca.....

~~*Lady Salwa*~~ said...

bestnya dapat jumpa kawan2 sekolah dulu ye... kira reunion kecil2an la nih ye... hehe

cheqna said...

besh kan kak dapat jumpa kengkawan lama ni...
sangat besh..

chugie said...

mesto happening jumpa2an tu kan.. walau ada kawan baru, kawan lama tetap di hati.. x gitu?

|| NaFiRaa || said...

memang sonok kalo leh jumpe kawan2 lama.. lagi2 yang memang lama x dengar kabar berita.. skali skali wat reunion memang best kan!

~Miss Sukasih~ said...

bgs la cmtu kan..aritu nieyla jumpe kawan2..nie akak plak..=)

mamalieyna said...

bestnyer jumpa kengkwn..posing tak hengat ni..nantin tak marah ke pinjm bilik dia..hehe..

'NuReeN' said...

bestnyerrr nureen pon teringin nk jumpe kwn2 lama... ari raya lps ada buat reunion tp asben x mau join...

MrS. F!zA said...

akak posing smpai nk tercekik anis..hahaha

LYaFRINA said...

best jumpa kwn2 lama!!

NM02 said...

bila plak kita nak jumpa???

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy