Thursday, December 2, 2010

n3 merungut pagi ni...

Salam...

Pe khabar kwn2 suma arini ye...ceria ke u olz seme atau muram kahh...nampak cam ok2 je seme kan...byk dh ketinggalan story kwn2 2-3 ari kebelakangan ni...huhuu tak syok je this week...alahai masa utk beronline di opis makin kurang skrg...byk woo kije...sgt tak best..! takpe2 janji leh nyelit2 beronline jgk kan...jgn di block udah laa...huhuu mintak2 itu tak berlaku kan...mau aku meraung guling2 nanti...uwaaa..!

Kat sini je la kebahagiaan aku...hehee dh nama pon blog 'Bahagia Ku Di Sini' kan...harus la kan...kuikuii...sehari tak berbelog rasa tak lengkap idup...mcm da yg kurang je...walau pon blog aku ni takde la menjana pendapatan sgt...walaupon en. nuff sgt la kedekut nya nak bagi aku income...huhuu...itu tidak mengapa...bagi aku itu tidak penting...yg penting aku suka berbelogg...!! wuwuu..

Ahh..behenti merabann...ekseli takde idea nak wat n3...cam gini udah la ehh...jap2 lagi nak kena ngadap pegawai2 dari Biro ANGKASA...maybe arini last...yuhuu esok leh kembali beronline dgn gigih nya...lalalaaa...suda lama ku tahan pasaan ini...cayok2 balek ahh cpt korang2 ehh...aku dah tak larat ngadap wehh...ngeeeee

Cukop la tu janji da n3 ye pagi ni...seperti biyase n3 harus diselit kan dgn piccas yehh...wajib ni...layannn..!




lalalaa...kami berdua lg...Anis semedang takde....nak2 pulak cuti sekola ni...takmau nya dia balek umah...asyik menempek dgn tok saje...

sempat lg begamba pagi sebelom g keje...sekadar nak mengabadi kan kami berdua yg sedondon in yellow...Irfan plak nak kena g tadika...tak perlu pakai uniform aritu coz ada rehesel utk concert & convocation day....

tak puas kat umah...dlm kete masa tgh tgu traffic light kembali hijau pon jadik..!
Okeh tu je...nak buat kije okehh...nanti sambung jalan2... singgah2...komen2...!
sekian
byee...!

15 comments:

LYaFRINA said...

damana ada tempat..
kat situ blh berpphoto gedik..
hehehhe..

sedondon pakaina.. mcm bpakat j ni.

Ena said...

heheh..

tak pe.. terisi jugak masa tu kan!.. ;D

Huda said...

xpe kak, fokus keje saja :)

zue @ annaleeya said...

asalkan berentry sudah kan???? heheheh!!!

ciK mOt ©™ said...

kak...saya lemauuuu

az rina a.k.a jaijina said...

mmg dalam blog lah kite meluah rasa, rasa puas kan..dan dalam blog jugak boleh tempek gamba bnyak², hehehe..

HALAMANKU said...

Salam...akak..erma demam Audit ISO.. huhu arini last gak.. harap ok lah sumer.. samalah perasaan kita..ha ha ha ha..Akak cutelah.. sedondon tak ngan abang sekali he he eh..psstt erma suker warna kuning..

**sHiKinn** said...

ooh bz sb audit ker?kita br jer lepas audit..skrg tgh pening nk anta asigment plak..
lawa baju yellow-black ituw..ehee

Iela Fazielah said...

bergambar wajib dimana saje ye kak.. tu blogger tegar namanyer tu...

|| NaFiRaa || said...

canteknye.. sedondon kuning ngan irfan~

Ya ALya said...

sehati sejiwa sewarna gitu.....

fokus on kerja dulu k.....

pas tu BW la puas2...hehheh

NM02 said...

kontes pasal percutian tu, nnt saya join okeh.. skang ni bz staff pindah tmpt.. so ai kena update directory.

jgn lupa singgah bw yek.. daa...

Natasha Farina Arifin said...

hi im new here. my name is tasha. kak byk keje ke kat opis. hehehe! mcm kitaorg dah ujung thn byk rilek jer..smpai xtahu nak bwat ape plak.huahuahua. btw nice kolor kak nyer blog. pink! i like. care to follow my belog at http://sharemyloves.blogspot.com/ thx kak. i'll be waiting!

cheqna said...

wakakakakaka
akak ni memang r..
suka kan bergambo ni..
kenangan semua tu..

~Siti Hajar~ said...

boria serba yellow, cantikk...nmpk ceria je 2 banak ni tau..sukeee...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy