Thursday, December 23, 2010

Award Blogger Ceria dari Deqlis

Yeahhh...nak tempek award pagi ni...dah lama simpan ni...!
Award ni di tag oleh deqlis
Tq..!

Hehe me tersenarai antara blogger ceria Deqlis...ceria kerr..??
anyway thanks...!

Kena jawab soklan ni...3 haiwan kesukaan...alahaii ape ye..

1st suka kucing laa..sebab comel kan makhluk ciptaan tuhan nii....nak2 yg jenis kucing Parsi yg gebus tu aduhaii suka nyaa...

2nd ikan la...dulu nya penah bela ikan Flower Horn dalam akuarium...berkongsi minat ni dgn huby..tp skang dh tkde pon ikan tu...dulu tak bizi cam skrg ni...huhuu

3rd arnab kot...walau tak penah membela tapi mak sedara penah membela....comel sgt mcm rupa kanggaru pon ada kann...hehee merepekk...

Okeh dah selesai tugasan menjawab soklan...so nak tag kengkawan yg memang ceria belaka ni...

1- wahida
2- niezareena(NM02)
3-Zue
4-Nafira

cukop la tuu...yg laen yg rasa dia ceria leh arr amik award ni....rasa nya suma kwn2 blogger mmg ceria2 lahh...!



9 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

tahniah fieza dapat award..rina pon suke kucen tau..tp so sad tak boleh bela..

Ena said...

heheh..

ena pun dah lama tak wat entry award nie.. dah banayk terkumpul ni.. musti dorang kucik hati.. adeihhh!!

Zaidah said...

tahniah fiezah...memang ceria blog mu....muahhhhh

Huda said...

mmg ceria kak :)

'NuReeN' said...

dpt award lagi.. dh lama nureen x dpt award rasanya..

hari yg fieza p sua rasa tue nureen ada lalu ja x suka nk singgah la tp qbay tetap masuk heheh.. lunch kat c2.. pastu pdg kota pon p jgk pekena mee sotong, asai nak msk conwallis jgk tp tetiba lps mkn jd mls... hehehe

HALAMANKU said...

Sokong... blog akak memang ceria n mesra alam...tahniah akak...

wahida said...

wallah...kena tag utk kesekian kalinya...thanks fieza...u mmg ceria!!
kalau kelapangan, saya buat tag ni yer...saya ada baaaaaaanyak tag lg yg tertangguh ni...
anyway, thanks fieza!!!

NM02 said...

banga sebab kena tag lagi oleh fieza... lalalalalala... [sambil korek idung] ahaksss

nnt kita wat tau.. eh.. tak sudi ke follow GA kat blog kite. ahakss..

deqlis said...

salam kak..wah! siap dh entri nyerr..hihi


kak, maybe saya ke Serdang malam nie...sabtu ad akenduri kat Kulim,, akak area mana? eceh mcm nak dating pulak yer?? mn tau kenduri tue sebelah rumah akak hihi... contact laa sy.. no hp ada kat http://ellismeliashoppe.blogspot.com

:-)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy