Monday, December 13, 2010

di Hospital Sultanah Bahiyah...

Salam...

Pagi ni masuk opis dgn semangat bekeja yang berlainan...nak cepat BW dan cepat nak setel keje today...hope tiada gangguan...ngeeeee

Takde menda nak citer pon...just selit kan foto2 masa g melawat jiran mak sakit tenat di ICU Hospital Sultanah Bahiyah , Alor Star selasa baru2 ni...sebak tgk keadaan dia tu dh la meningkat usia...sakit barah tulang pulak...now koma...mmg waktu g melawat tu maseh tak sedar2...dah 2 minggu keadaan dia mcm tu...sguh aku sebak...hope cpt la dia sedar dari koma tu kan...mudahan maseh panjang umo nya..aminn

Takde lama kami kat bilik ICU tu sbb cuma 2 org je leh gilir2 masuk pada satu2 masa..1st time arr aku melawat org tgh koma...jadi insaf tgk keadaan yg mcm tu...bilik yg sunyi...sepi...yg kedengaran hanya lah bunyi 'bip bip bip' tu dan selingan alunan ayat2 Al-Quran je...aduhh hati ku begitu tersentuhh...!

Selitan piccas di perkarangan hospital...sementara menunggu Anis g toilet...hehee sempat tuu...!





Irfan ni tah pe psl jd degil dan selamba time ni...takmo begamba plak...just buat 'dek' je bila di panggil...asyik berlarian sana sini...


kena cekup jgk akhirnya...hahaa...'duduk situ diam2...!' haa...mama nak marah ni...kuikui

maka ini la hasil nya kalu kena paksa..hahaa buat muka takleh blahh...!


puteri toilet dah dtg...beli minuman lg..nnti harus ke toilet lg...adeihh..!


wawahhh...bole pon perposing shomell..! good boy...


sekarang giliran Irfan menyenap yehh...suda terbiasa dier begitu...ahhh mama sukaa..psttt sempat lg bertenet tau...netbook aku belasah masuk dlm henbeg je...hehe


nak balek terasa maseh awal...gini la xtvt yg mampu buat...ehehhh

masa gini la dpt spend time with all my family...selalu kami berempat je kan...


Irfan is the best little photog...tgk arr tu...dia suruh kami pandang kamera tau...aduii laa..tiada ku sangka sepantas ini dia belaja...ahakss...!

Pastu kami singgah makan di Sungai Petani sebelum gerak balek Kulim...woww siap makan ikan bakar di Dataran Ikan Bakar..best..!
Sekian...

till then


20 comments:

azzey said...

Fieza79: Bagus gak ada handbag besor kan...boleh sumbat netbook kat dlm nya..heh3....

Zaidah said...

sempat lagi bawak notebook yer...semoga jiran mak fieza panjang umur n sedar daripada koma tu...

MrS. F!zA said...

kfieza besar mna beg akk tu smpai muat henbeg..ekeke

mek da ©™ said...

netbook besfren katakan hehehehe..bgus2

Fieza79 said...

azzey

hehe tu la psl...netbook tu pon dh mmg kecik molek leh je sumbat..

Fieza79 said...

zaidah

netbook tu peneman fieza...hehe

Fieza79 said...

Fiza

henbeg tkde besar mn pon..dh mmg netbook tu kecik aje...

Fieza79 said...

mek da

sure la mek da...harus bw ke mana2..dh nama pon komputer bergerak...

rATu kEBaYA said...

suka pakai hanbag besar ni.. klu g dinner pun mmg bw handbag besar.. senang nak isi camera godang..

mamalieyna said...

uuik netbook pun muat eh dlm handbag! best aa netbook..pree lak tu kan..suka3x..

waah pandai betulla irfan ambik gambo..clear n posisi yang canteek! bakat terserlah dah ni..^_^

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. sempat lagi bertenet.. bagus2.. inilah yang di katakan blogger tegar.. muehhehe

Zur@ZaRi said...

handbeg boley masuk lappy??
waaa...
besar nyer handbeg..
or lappy yg tecik nie?
zura tenet kat opis jer..
tu yg berabuk blog kalo cuti=))

irfan tak suker bergambo tp gambo dier snap lawooo!!!

az rina a.k.a jaijina said...

sempar lagi bertenet kan..irfan ade bakat nak jadi photog ni..suruh mama belikan DSLR ye, kuikui..

**sHiKinn** said...

ehee..tu la kan,kalo dah blogger tuh..mmg takleh berpisah ngn notebook.kak fieza pakai apa pun cantik tau..suka tgk akak..

Fieza79 said...

RATU KEBAYA

tu la kan senang kan kalu bwk henbeg besar..selesa nk isi benda..

Fieza79 said...

eina

netbook free mmg syok..harus la bw ke mana2...sbg penghargaan TM kasik free..hehe!

Fieza79 said...

Nafira

hehee blogger tegar..sehari tk bukak blog tak sahh..!

Fieza79 said...

zura

zura..mmg takleh duk kalu sehari tak bukak blog...gian pulak..

Fieza79 said...

Rina

mmg la Rina..dia suka sgt nak menyenap...pntang nmpk kamera je sure nak pegang nak snap2...

Fieza79 said...

shikin

huhu mmg takleh dipisah kan dh ni..
hehe ye kerr cantek...tq2..!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy