Monday, December 6, 2010

Penat semalam mengurus kan majlis...

Salam...

Lewat bersiaran ari ni...ekseli today aku cuti...penat semalam maseh bersisa...uhukk..
Banyak nak story2 ni...best semalam punya majlis pertunangan adik ku satu2 nya...first time aku mengurus kan majlis sebegini dalam family...maklum la kami just 3 beradik...cuma ada adik yg sorang tu je la...

Meriah semalam walau pon just majlis pertunangan tapi...hurmm kehadiran tetamu yg datang leh tahan ye...
Mukadimah dulu ehh...sehari sebelum majlis si bakal tunangan itu sedang bertungkus lumus buat preparation utk majlis dierr...





sesama anak sedara menyiap kan 'gudis' utk para tetamu yg dtg nanti...
ini la dia si puteri itu...kebizian buat preparation...

antara yg dh siap...keje ramai2 ni jap je...tambah2 ada anak2 sedara yg rajen2 belaka nak nolong tu...hehe

Ramai la sedara mara turun padang malam tu...meriah..!
Okeh tu je dulu...now bizi nak memberes kan keje umah...nanti2 free sambung balek...today nak setel kan psl souvenir utk pengomen2 tegar tu...lama sgt dok peram...masuk kan dlm evelope suma nya n besok atau lusa leh arr di pos kan....
sekian
byeee...!
till then

22 comments:

Huda said...

sukanya wat majlis2 tunang ke kawin..sbb meriah dan leh tengok macam2 hantaran yg cantik molek :)

Ena said...

penat tak pe janji puas hati kan!.. ;D

wahida said...

congrate to ur sis...bila langsungnyer? eh sibuk lak..

LYaFRINA said...

wah.. majlis btunang pon ada disediakan goodies...
msti meriahkan mjlis ni.. x sabo nk nengok pic.

az rina a.k.a jaijina said...

mesti meriah, siap bagi goodies pack lagi..

Jieda said...

Selamat Bertunang buat adik.

|| NaFiRaa || said...

mesti meriah~ lama x sibuk kan diri dalam majlis2 macam nih..:)

mek da ©™ said...

meriah tuuuuu..eeeeee

Fieza79 said...

Huda

mmg best sekali sekala membizi kan diri..

Fieza79 said...

Ena

mmg puas ati...suma dh beres dgn jaya nya

Fieza79 said...

wahida

dh langsung semalam...tu yg penat ni..smbung cuti..

Fieza79 said...

Rina

tau takpe mmg meriah gak la..walo majlis bertunang je pon..

Fieza79 said...

Jieda

tq...

Fieza79 said...

Nafira

mmg meriah...sibuk2 kan diri tu yg best..!

Fieza79 said...

Mek da

meriah mek da...

Aida said...

fieza, rajin nya reply satu² .. hehhee ..
musim cuti skolah ni selain banyak kenduri kawin, tentu jugak musim bersunat kan .. hehehe

NM02 said...

majlis mcm ni sememangnye memenatkan. tapi seronok bila kata sepakat tu ada. next stori pliss.. hehehe

**sHiKinn** said...

penat takpe..janji puas tgk hasil kerja tgn sendiri kan..

Zaidah said...

jangan lupa letak pic bebanyak tau fieza...klu bergotong royong menjayakan majlis seronokkan...

MrS. F!zA said...

kfieza..haruslah meriah kan majlis sebab 2 beradik je..hehehe ni plk yg last kan..lg meriah la..

mamalieyna said...

bertunang pun ada goodies eh..eina dulu takde pun..ngee..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

meriahnya, best kalo wat sama2 kan

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy