Tuesday, December 28, 2010

Irfan ada ujian bertulis @ SKHT...




Salam...

Waweyy...bersemangat pagi ni mengadap blog...semalam me demam lorr...no 'mc' cuma amik cuti...nak ber 'mc' malas pulak nak g mengadap dokter...ngeeee... now dah sihat...seb bek sehari je demam nya...byk menda nie nak kena hadap kat opis ni...grrrrr....


Ahad baru2 ni my Irfan menduduki ujian bertulis di Sekolah Kebangsaan Hi-Tech  a.k.a  sekolah bestari tuu....seawal pagi dah gerak kuar dari umah...tepat pukul 8.00 pagi dah siap terpacak kat situ...memang bersemangat si mama nya ni...dari semalam lagi tak lena tido aku mengenangkan sesi pagi tu...mak aii anak takde pape mak nya yg lebeh2 dehh...tu biyase kann...

Jom tgk...



pagi yg indah...penuh kabus...sejuukkk mcm kat CH...heheee


tak caya...tgk di belakang kami tuu...berkabus kann...
terasa kesegaran yg laen macam pagi tuu...suasana berkabus yg indah tuu buat aku nak terus berpoyoshooting di situu...seb baek ada 'org tu' tlg ingat kan...supaya jgn lupa daratan...dtg situ bukan utk beronggeng....wakakaa...!
Irfan dalam uniform sekolah...suka dia tauu..


tak menyaba nak g sekolah....walaupon dh tadika 2 tahun tp kali ni suasana tu laen sket kann...
buat pendaftaran utk amik kertas ujian...tp cikgu2 tak kasik la kertas soklan..just bagi cover kertas soklan tu jee...utk di isi nama dan sebagai nyaa...
si abah sdg mengisi ape yg patut...si anak memerhati penuh excited...
lagi beberapa minit utk sesi menjawab ujian bertulis tu...
ni la persekitaran sekolah ni...
ari tu just ramai dgn budak2 yg bakal masuk darjah satu je....alahaii plng kecik...my Irfan laa....
time ni dh selesai ujian tuu...risik2 jgk mcm mana dgn ujian tuu...Irfan ckp...'eleh senang kacangg jaa..!' uwaaa ayat tak tahann...ko ckp besar ye Irfan...hehe pape je laa anak mama nie...


Ahad minggu depan bermula sesi persekolahan...nampaknya terpaksa menunggu dier di sekolah dlm 2-3 hari persekolahan tu...harus mintak pelepasan dari bos nanti...ngeh ngehh...

till then


24 comments:

chugie said...

hensemnye irfan ngan baju sekolah tu.. excited tak die nak masuk sekolah ni?

LYaFRINA said...

ramainyer y nak ambik exam..

apa2 pun gud luck buat irfan.. insyallah... berjaya punya...

~Ifa~ said...

ok lah tuh dh irfan kata soklan senang mcm kacang.tp kacang ada mcm2 jenis taw irfan....hehehe irfan soklan irfan tuh kacang yg mcm mana ye?hope kacang tanah ye.sebab senang kan.

HALAMANKU said...

Salam Kak Fiezah... ni mama demam pembawakan irfan peksa ni ha ha ha.. syukur dah sihat..
Comelnyer irfan pakai uniform.. harap2 die rajin n terus xcited nak belajar... he he he bebetul cam CH...

Zaidah said...

confident nyer irfan...agaknyer memang senang macam kacang kot...tu yang dia bleh jawab...

view kabus tu cantik...menyegarkan...

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum
hehe..comel je irfan kat tgh2 bebudak lain tu..kecik comey je die ye..;)

Rizziela said...

Alamak! dalam ramai-ramai tu Irfan sorang ajer yg cute....tomel sangat

~Miss Sukasih~ said...

Amboi2..mama irfan yg lebih2 yer..hehehe..tu makner nyer mama irfan nak g sekolah balik..hehehe..gud luck irfan..nanti study rajin2 k..=)

sha a.s said...

sis...ur son sgt encem...xyah g CH dah kn? g sek irfan jela nk layan kabus......

*ehh, ke jerebu tu? hikhikhik

sha a.s said...

sis...ur son sgt encem...xyah g CH dah kn? g sek irfan jela nk layan kabus......

*ehh, ke jerebu tu? hikhikhik

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nampak bes giler skolah irfan ni..
ade kabus2 tuuuu..sgt sesuai utk budak2 belajar...segar bugar..

moga irfan jd student yg baik n tak nakal2 kat skolah ye..hehehe

omak eh lak domam..sib baik dah baik kan kak..if tak naya je..

Ena said...

xcited kan bila tgk anak ngna uniform sekolah... weeeeeeeeeeee!! ifran dah besorrrrr.. hihi...

chaiyok2x.. irfan.. ;D

'NuReeN' said...

wahhh dah besaq dak irfan ek.. nak g sekolah.. sure xcited sgt2..

~Siti Hajar~ said...

ooo..irfan p SKHT, dekat ye dgn rmh Fieza, bestnyer irfan msk sek bistari, klu kat area rmh hjr, sek bistari sek. keb. air merah nu, Danial xleh daftar situ sbb luar kaw...pape pun gd luck 4 irfan..caiyok! caiyok!

Irfan plg kecik comel antara kwn2 tu..cute!

Noreen said...

irfan paling kecik la...
selamat kembali ke sekolah irfan

zue @ annaleeya said...

awalnya irfan wat ujian yer... abg ngah aka alif nih hr ahad nih baru amik ujian...

MrS. F!zA said...

hehe syiok tgk irfan beruniform sekolah!!

mmg berkabus tu dh mcm kt obersi..haha
*lawa la kfiza in black n white

wahida said...

so sweet ok si irfan ngan uniform sekolah...comel sgt...

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. macam biasa lah kan~ mama akan lagi teruja bila nak ngantor anak masuk skolah..kekeke.. mesti sonok kan~ anak kita dah start masuk skolah dh..

Zur@ZaRi said...

segak bergaya irfan ng pakaian sekolah...
macam kacang jer.... waaa... pandai nyer irfan... belajar rajin2 nnt tau... auntie doakan irfan berjaya=))

rATu kEBaYA said...

syoklah dah mula darjah satu.. irfan kecik macam mama dia jugak..

Aida said...

comel je irfan .. hehehe

mamalieyna said...

oooh encemnye dia..irfan nak masuk sekolah dah eh..blajar rajin2 tau! eewaaah senang cam kacang je eh..hehe..confident..bagus2x..^_^

SUZIE APAI said...

uuhuhuuuu...kena aik exam ye dak irfan ni.. Exam tuk masuk sekolah ke penentuan kelas? semoga berjaya!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy