Monday, December 20, 2010

kami @ SUA RASA Queensbay....




Salam...

Sabtu baru ni kami ber SUA RASA di Queensbay...hehe seawal 1.00 tgahri kami dah terpacak kat situ...semangat berkobar kuar awal dari umah...boleh la tahan umat manusia time kami sampai tu...booth yg ada belum nampak kemeriahan lg...hari pembukaan kan so takde la meriah mana...

So..pusing2 je la kawasan yg kecik tu...becak sket kawasan tu sebab Penang mmg sedang di landa gerimis...hurmm..agak basah tapi maseh lg selesa dgn cuaca yg agak redup...selesa je kami bertawaf...hehe..takde soping sgt pon...just tgk2 tapi sempat jgk rembat satu dua brg yg bekenan..murah la kata kan...if tak beli kang ralat...ngeeeee...

Layan piccas kat sana...


kenal tak siapa kah ini...? hehe abang Jaafar Onn...celoteh dia mencuit hati...
jalan2 ade la brother tu bagi rasa nasi pulut dgn ikan pekasam...sedapp...!  my photog tak saba nak menyenap...ikan pekasam maseh dlm mulut belom sempat telan..hehe
mcm2 ada...naik penin aku...tak berkaitan malas aku nak nyinggah...ngeeee
Anis dan Irfan begamba di stage...
booth barangan silky girl...
singgah di gerai Kambing Golek....auww..best ni...nak try kambing golek di situ...tekak ku tetiba rasa nak makan...1 set rega RM10.00..ok la kann...
nyummyy...fuhh best...mmg tgh lapor time tuu..bedal aje..
budak berdua ni tanak...dgr je kambing terus takmo...just makan Kopok Lekor...
bedal bkn sorang2 ehh...share with my huby tau...takut nk mkn byk2...nanti penin pengsan kat situ plak kann...

begamba dkt kete peronda polis...
haaa..area ni mmg takleh blahh...wow kasut murah2 bikin geramm...alahai belom time gaji...mmg tak spend duit pon utk soping2...hurmm seb baek my huby belas ikhsan tlg bayar kan dulu...alaa...sepasang RM15.00 je...suka dpt sepasang pon...!
dak Irfan ni dpt sebiji bola besor gitu...rega RM10.00
goodies bag 'KINOS'...berisi makanan ringan...rega RM10.00
selesai bertawaf...rehat kejap kat sini...
sempat g terjah Queesbay Mall berdekatan...
aku suka sini...hahaa...soping time..aduss tertinggal duit plak...kehkehhh
ehhh..sama sebijik kaler dan patern tu dgn baju my Anis...tingin nak rembat satu tapi...abaikan...!
tak sah la lau tak usha2 stok baju2 baru PDI dan Padini...tak beli pon just usha pon dh ok...

save2 pon terembat ini jgk...kasut vincci last stok...offer 50%..walawehhh rega RM35.00..nak jugak...ohh my huby bayar kan...hohoo...yg sepasang putih tu rembat kat SUA RASA rega RM15.00...cantek kann...

tu aje la citer psl SUA RASA...pastu kami singgah Padang Kota Lama..nanti sambungan di next entry...


nota : result GA dah kuar...boleh check result di sini...
 
till then


16 comments:

Myra Jay said...

Salam Sis, Myra pun p Sua rasa gak, p mlm sabtu lps abis klas ptg tu..
Tp mlm dah xde pe sgt & xbli pape pn.. huhuu

LYaFRINA said...

ARTIS LAIN JUMPA X FIEZA???

BIASALA KALO KE SHOPPING COMPLEX.. WALAU SEKECIK MENDE MESTI TERMBAT JUGOK KAN.. FIEZA.. LYA DH TERIMA HADIAH DR FIEZA TU.. CUTE!! TENKIU YER.

~Siti Hajar~ said...

huhuhu...Fieza dpt gak p Suarasa tu, hjr pya la tingin nk p, sampai bebai2 kat hubby, tp hubby xlayan, last2 p tgk wayang kat jusco jer..

tgk plk Fieza tayang p suarasa, jeles tau! huwaaaa....

rATu kEBaYA said...

tak bawak duit pun masih hubby bolh bayarkan.. klu g dgn anak2 gigit jari jelahkan.. nasib hubby ikut..

wahida said...

saya pun x makan kambing...tp my hubby bukan main feveret lg...
err...cantik la kasut hitam putih tu...

Fieza79 said...

Myra

oo..tk jumpa la sbb kfieza g belah tgahri...ptg mmg dh kuar dr situ...mmg takde pape ponn..

Fieza79 said...

Lyafrina

tkde la Lya..kami smpai awal sgt dh tu hari pembukaan pulak..belom ramai artis turun..

mesti nk rembat jgk..hehe

Fieza79 said...

Hajar

alorr..sian nyaa..awat yg huby tknak p tu..adoi la mmg leh bebai di buat nya..huhuu sama la pngai fieza kalu tk dpt p tu sure nk bebai je..hehee

tkpe hajar..tkde menda sgt pon..biasa ja..

Fieza79 said...

Ratu Kebaya

tu la nsb bek ada huby ku sayang..hehee dpt jgk renbat 1-2 brg...

Fieza79 said...

wahida

mula mmg tk makan tp dgr org ckp sedap sgt kambing golek..tu yg nk try..!

mek da ©™ said...

amboi2..kata lom gaji tapi vinnci lagi dirembatnya..hehehheheh....comei la kasut tu..

mamalieyna said...

wow...gambar mcm pakai camera canggih jer..syok layan...weeeiii...bab jln2 tmpt camni mmg best, tp kalau panas, huhu..tak daya kan..redup2 ok la..

waa cun2nye kasut, dpt 2 sekali haa.. jeles ni..ngee..

Ena said...

bestnyerr...


wow!!
cantik la pic.. terang benderang semuanya.. :D

♥Azie♥ said...

SEDAPNYER ...KAMBING PANGGANG TUE FAVOURITE KAMI SEKELURGA

|| NaFiRaa || said...

memang x sah kalo x terbeli kan~ lagi2 kalo nampak sandle yang ade SALE.. rugi kalo tak terbeli..muehehe

Ya ALya said...

kak cun ni pakai kasut apa pun cantik tau....

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy