Friday, December 24, 2010

Kontest Gambar Saye Tak Cantik Kalau Tak Edit..!



Jom join ramai2 contest anjuran Haneem...
menarik tajuk contest ni tau...


ini banner contest...untuk lebih detail klik sini...
closing date : 30 January 2011
dan hadiah nya adalah misteri...



Ini gamba penyertaan contest...
sebelum edit....

selepas edit

gamba ni di ambil semasa bercuti di Cameron Highlands...nampak bungaan yg menarik itu terus datang idea begamba begitu..hehee...memang tak cantek kan gamba saya tanpa edit...ngeeeeee....!


Okeh dan dijemput suma kawan2 memeriah kan contest ni...mana tahu ada luck kan...
Sesape tingin dan berminar nak join boleh terjah blog Hanem...

dan ini link si tuan punya blog itu :

Di ingat kan sekali lagi expired date nya pada 30 January 2011 ye...cayok2..!

Nak Tag :

1- Lyafrina
2- mamalieyna
3- Wahida
4- Niezzareena

dan suma yang berminat....!



11 comments:

Intan Inn said...

salam...rindu sama kakakku..erm dah berwajah baru yer blog..sangat cantk n ceria..maaflah dah lama tak menjengah....sangatlah kebizian

MrS. F!zA said...

kfieza yg gmbr percutian tu fiza xbuat lg pon..haiyaaa..

uish dsyt ada kontes cm gini plk.. bab edit2 ni tk reti la kompom tp cam berminat je..

gud luck!

az rina a.k.a jaijina said...

betul kan, rase macam tak besh aje kalau tak edit..mesti mau edit juga kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy mmg jarang edit gambor.
huhuhu
skang ni langsung tak edit
pos terussssss

Ogy said...

tapi fieza, ai rasa gambar tak edit tu lg lawooo lee....tak silau sgt..hik2....pendapat yg jujur je ni ya.... :)

♥Azie♥ said...

good luck

rATu kEBaYA said...

bab edit gambar ni memang lemaulah.. tak pandai pun.. elok2 gambar sedap mata memandang.. terus hilang rupa..

~Miss Sukasih~ said...

Gud luck kak..=)

|| NaFiRaa || said...

good luck~

haNem said...

thanks join yer.. :) gud luck..
yang lain2 jom join jugak :)

wahida said...

alamak, tag fieza ada 2 lg yg tertangguh ni...
nnt saya free saya buat yer...anyway, thanks fieza!!
gud luck dear!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy