Thursday, December 9, 2010

alahai anak & anak sedara ku ni...posing tak kalahh...

Salam...

Owhhh petang ni harus kuar opis awal sket...ada appoinment petang ni...nak tau ke mana aku...hohoo rutin bulanan aku iaitu g salun buat facial lorr...hurmm...picit2 lagi..aduhh sakit woo...tapi nak lawo punya pasal ku tahan jua....hoho...takde la melawa mana pon but harus utk skin aku ni yang sgt oily dan sering berjerawat kan...harus la kan...huhuu...melalut juaa...

Sonok melayan anak2 sedara aku yang balek bercuti baru2 ni sempena cuti sekolah...mmg riuh rendah la umah mak aku tuhh...meriah pulak...time majlis pertunangan tu...tgh aku sebok2 melayan tetamu...dorang sebok2 bergamba bagai nak rak dalam bilik...hadoii memandai aje ...

Jom tgk ni...





gilir2 tolong snap kan...mcm 'pro'...


kamera aku asik kena kidnap je dgn budak2 ni...

panjang akal...


gaya posing tak kalah anak dara aku ni...


ni pon serupa...


yang pasti nya adik2 dorang tolong snap kan ni...


adeihhh...baru lepas UPSR baru2 ni si Nurul...


rembat epal hantaran...


ada2 je idea budak2 ni..kretip...hehee posing tak kalahh...kita sebok ke laen depa2 lagi la menyebok sama...jgn rusak kamera cap ayam aku tu dah laa...2-3 ari ni aku asyik ulang2 ckp 'kamera cap ayam' tu nape arr...hamboii...hamboi...ahakkss...!

tu je....sekian
till then~

14 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhh... mewarisi bakat mamanye dah nih.. pasni kalah lah mama dia kalo berposing..

pssttt... kamera idaman sudah hampir tercapai ka???

|| NaFiRaa || said...

x dapat eh email dari saya.. ok2.. kasi address kat sini jek eh..

no 44, jalan tajak 19/4,
seksyen 19,
40000 shah alam,
selangor..

mekasih~ :)

LYaFRINA said...

adoii...
mcm2 gaya ader.. ermmmm kemana tumpahnyer kuah kalo x ke nasi kan?? hehehe

ann @ hatiberbunga said...

hahaha.. tau dah! confirm ikut genetik mama dia la ni. hehe..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

baru la best... leh celen... ;p

jom singgah amek awards... >_<

NM02 said...

ai pun suker posing.. ahaksss

Huda said...

sweet tu kak depa posing :) si anis pun x kalah :)

~Siti Hajar~ said...

anak2 nak ikut mamanya la tu, suka bgambar, xlama lg berblogging plk..hehe...bdk2 skrg ni kreatif & pjg akal, biar aje janji xmerosakkan & mbahayakan mereka..

pandai Anis posing, kalah mama dah tu..hehe

wahida said...

wah...pandainya posing budak2 ni...siap ada gaya gigit epal lg... mcm model ko!!

az rina a.k.a jaijina said...

jgn memai, budak² skang ni lagi pandai posing..sakan..

[-suziey-] said...

ni la like mother like doter..kaki posing..cantik ank dara fieza..mewarisi ibu dia :)

Ena said...

dulu ena kejong tak pandai nak posing.. pastu sangt jarang dapat jumpa kamera.. budak2 skrg beruntung sungguh kan.. leh posing mcm2.. :D

mamalieyna said...

waaah sakan bebudak ni ye...nak lawan tokei ni..(mamanye lah! hehe..)..cantik hias bilik, cam nak kawen dah..hehe..

mek da ©™ said...

suka posing mcm mama ye..ee

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy