Monday, January 3, 2011

aku pakai nie...




Salam....

Kongsi sket korang pakai set penjagaan wajah berjenama ape...
aku...terpaksa pakai yg mahal nie...terpaksa ok..muka aku sgt berminyak dan berjerawat...sgt tak cantek ok...kehkehh...

Sonok kan tkg kwn2 yg wajah tkde problem...pakai ape je ok..menten je...tapi aku dah cuba pakai yg bese2 nie tapi mmg tokleh arr...pulak tu tiap2 bulan wajib g buat facial...tak bole tidak...

So...dgn rela paksa harus ambik produk nie...sekurang nya problem tu berkurangan...dan aku puas ati lahh dan akan terus pakai yg nie selagi aku mampu...ngeeee



 
Produk Celnique nie base on medical...so mmg selamat dan berkesan...sekarang menten 1 set 4 brg...tapi tkde la nak kena beli tiap2 bulan setiap brg tu...gilir2 la habis nya...hehe
Facial Cleanser RM80.00++...Skin Purifying Lotion RM 80.00++...Skin Action Sebum Gel RM 150.00++ dan Sunblock Cream RM80.00++...yg nie Oily n Pimple set...

bukan riak ye sekadar nak share je..leh kann...kot2 ada yg bermasalah mcm aku nie boleh2 arr try pakai nie plak....gerenti selamat utk kulit...tkde unsur2 yg berbahaya tau...


till then...

 

18 comments:

Noreen said...

biar mahal asl kita puas hati kan...
kak fieza pe petua bdn slim je jelesss tngk ^_^

NM02 said...

kawan kita yg lelaki pun pakai ni. muka dia dah bersih skang. produk ni mmg elok le fieza kan..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ok ke kak produk ni?
hihih, nk try gak r.. tp kena tgk testi kak fieza dlu ah.. hihihihi.. ;-)

Huda said...

kulit huda mmg xde masalah sangat..huda pakai garnier je :)

MrS. F!zA said...

bestnye... ok tak kak?

tgh sedih ni jerawat tumbuh bagaikan cendawan kat dagu..byk n sakit giler!! besar2 plk tu... ouh tidak!

susah la nk cri produk yg betol2 berkesan..benci betol

Zaidah said...

satu set tu bleh tahan bape bulan....

mamalieyna said...

wooo..mahai2 ghupenye ye.huhu..tp nak wt camna kan..utk diri sndiri jgk, takpe duit gaji sndiri kn..hehe..

mysara said...

mahal xpe kak, yg pntg berbaloi...
mai guna garnier..dah setahun lbey..
alhmdlh OK..:)

rATu kEBaYA said...

tak per yg penting puas hatikan...

sy guna Safi je.. sebab tu je yg sesuai.. guna yg mahal tak tahan lak kulit.. tapi tulah kenyataan

HALAMANKU said...

Salam Kak Fieza... Selamat Tahun Baru... oic.. patutlah kulit akak nampak sangat cantik n bersih...
erma guna SK II.. setakatni alhamdulillah.. baru pakai masuk 2 thn... biar mahal asal berbaloi.. erma setuju.. ni pun pakai SK yang belanja he he eh...

chugie said...

wah.. bleh tahan regenye ye..


sy guna tia amelia je ( krim siang + pencucu muka je)

LYaFRINA said...

better dgn produl2 mcm ni kot sbb xde bahan2 merbahaya. Dulu pnah cuba mask dia.. msa zaman belum kawin dulu.. mmg rasa bersih sgt2.

lya skarang try safi rania.. murah j.. tp hasil berbaloi. dulu pakai total effect y dlm botol tu.

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la kan, tengok kulit org lain yg halus mulus jeles je rasa...

sal ni, muka tak la berjerawat teruk, tapi berjeragat... adeh...

setakat ni masih stick ngan safi je la... yg tu je rasa yg ok ngan kulit...

♥Azie♥ said...

PERNAH PKI TAPI ADIK BG..OK LA AKAK MMG BEST PKI...TAPI DAH HABIS HEHEHEHEH

~Siti Hajar~ said...

nasib baik la kulit muka sy xde masalah sgt, setakat jerawat sikit2 tu biasa la kan? TAPI sy ada masalah berat badan, naik mendadak, jeles tgk badan Fieza maintain je cam anak dare...huhu

acik mimie said...

okey ek fieza produk nih ... acik mimie mcm nak try je ...

[-suziey-] said...

adeiii mahal nya fieza..haih..seb bek la kulit kita sesuai ngn safi jek..murah..ekekekek:D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

betul tu..if terpaksa nak buat camno kan...
kenele sosah2 skit kasi pelaburan utk muke..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy