Tuesday, January 18, 2011

dah jumpa kasut yg di cari...gi KFC pulak...makan je keroje nyaa...




Salam...

Hubby la punya plan nk cari kasut dia nie..misi pencarian tu berlangsung di Summit Mall Bukit Mertajam...aku ngikut jela padahal dlm hati ni tanak gi situ...boring arr dh bape lama aku dah tak berminat nak meronda shoping mall tu...kat situ byk minah indon dan mamat bangla je..malass haku haihh...tak nak ngade2 kan sebab ongkos aku pun takde so takyah ckp byk aku ikut jela...

Dah la kuar umah pon dh lewat sgt...alaa tak sempat la nak g mana lagi pastu..terus je balek cuma sempat singgah pasar malam je...huhu sian je org nie...

Tak best pun selingan piccas mau ada...kalau tak lagi meroyan kalau entry tak begambo...ngeeee





utk sekian kali nya sokmo restoran KFC...


aku duduk je terima oder...huby dgn anak2 yg gigih beratur...moody pulak haihh....


jarang sgt encik asben menempek kat sini...lepas ni harus tempek gamba dia byk2 sket...baru fair..coz dia la sponsor utama setiap rancangan aktiviti kami ni tau ekekekk....harus la kann...


sokmo la tuan blog nie....


seb baek sedap KFC kat sini...panas2 n fresh...konfem baru masak nie...sampai kan nak cubit pon tokleh...


tu hasil rembatan huby..kasut dia punya...uhukk jeless...sebab tergoda jgk aku dgn kasut2 kat situ....haishh masa ni la nak bekenan pun..time ada duit takda pon rasa bekenan nak beli ke ape..ishh..ishh...


sekian...


till then~




19 comments:

mamalieyna said...

kfc mmg sentiasa dihati..hehe..tak jemu! ^_^

byk snap2x..hehe..as usual..hehe..

AnneRaini said...

samela kite makan kfc semalam...

ciK mOt ©™ said...

dah lama tak makan kfc...asik mekdi jek skang

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, lama sudah tak ke kefci ni..
semenjak takde org nk banjer, hehehehe..
alya suke sini, sbb de menan, tp makcik sue pizza, leh makan sphagetti.. :P

Normaliza said...

Selalu kalau makan kfc mesti tyak abis ayam tu. tapai kalau mc d, satu set mesti licin..hehe

Ena said...

tempat yg paling senang nak makan dikala perut dah menyanyi riang.. kfc! :D

maszmadi said...

ha, baru je lepas makan kfc last sunday.. lepas balik dr umah baru..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rasa macam dah lama tak makan KFC nih...

Asal teringin nak makan, punya la ramai orang beratur nak membeli, terus terbantut keinginan nak makan tu... hehe

**sama la, time tak dak duit macam2 teringin. bila dah ada duit tak rasa nak beli pun... hehe

Umiey said...

alahai lm btoi xp summit..tapi mmg cam p shopping kt indon kan..ramai orag2 depa dok bersidai kt summit nun..

wahida said...

lama x shopping kasut...huwaaaa!!

aishah aka rAtU KeBayA said...

Pusing2 cari makanan.. bila tak tau nak makan apa memang KFC lah tempat dituju..

|| NaFiRaa || said...

kekeke.. patutlah moody~ x dapat beli kasut eh~ nape x bodek cik abg belikan~

huhuhu... kami ngah boikot fast food.. so x de fast food skrg nih~

MrS. F!zA said...

kak!!! kfc tu tmpt fiza bercintan dulu.. ouh summit dlm kenangan.. hakhak dlu kalo nk tgk wyg ngn boipren je gi situ la..hahahaha

Marsha~ said...

wow!!! panas2 dan fresh tu yang best tu....

syusye said...

dap plak tgk kfc nie..lame da x singgah mkn kfc syik mcd je

Huda said...

sedap kfc..panas2 n fresh lg la sedap :)

Alin Marlini said...

cantiknyer mata..lama tak pakai contact lens..teringin plak..

Sham said...

salam kenal...

KFC...sehingga menjilat jari kaki...kui kui...

i folow u...

Nia said...

ni yg buat teringin nak makan KFC ni..huhu...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy