Wednesday, January 26, 2011

lagi model cilik kena paksa...




Salam...

Sebab terlampau klik sana sini...sampaikan anak2 aku dah bosan tahap gaban dahh...hahaa nak buat mcm mana sapa lagi yg sudi jadi model nya kalau bukan anak2 seniri...huhu kesian anak2 aku asyik melayan je mama ni...

Balek dari keje singgah umah mak terus bawak kuar kamera gedabak tu...ekseli aku redha mengusung ke sana ke mari masa hari first tu...sebab nya ragu2 pulak nak tinggal kan 'baby' aku tu kat umah...ishh takkan hari2 nak kena usung kan...takpe la lepas ni harus redha kena tinggal kan kat umah baek2...hehe

Jom tgk mangsa keadaan yg seterus nya selepas tadi...ekekek...




tgk tu muka tak ikhlas langsung...geram...!


ni lagi buat aku sebal...belasah jela kakak nak posing cemana pun janji ada makhluk kat dpn utk di klik2 udah laa...




bersahaja jgk si dara ni berposing ehh...peningkatan sering sejalan...hehe





last pic...mmg takleh layan dahh...dia suda tak tahan mau nyahh dari situ...sabo jela kakak...!

Ok tu je...


nota : buat entry mlm2...cmni la tak menyaba nak sudah kan entry...kelam kabut je ayat...uwahh ngantuk...




12 comments:

LYAfrina said...

fiza..pasni try ambik pic permandangan.. msti cun..ambik pic bunga2 ke... kucing ke... lya suke kucing:-)

mamalieyna said...

hehe...nnti snap pic bunga2 plak..n serangga ke, sure manariks..^_^

cian anak2 kena paksa jd model..hehe..

AnneRaini said...

bestla k.fieza dpt dslr..sy ni ntah bile dpt beli..

Adyshariz said...

wah model dslr rupanya..hehe..

izan said...

mesti lps ni,anak2 akak nmpk je akak pegang kamera,dah ready posing2 hehe

YanDarwisy said...

Model free, memanglah muke mcm kene pakse. Cuba bg komisyen skit kak... kalah era fazira.

Zaidah said...

cuba fieza bagi tips kat model mesti senyum lebar dia...muka monyok...almaklumlah dipaksa...

wahida said...

bior aku je la jadi model dslr ko...kihkih...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Cian ye anis kena paksa jadi model... hehe

tapi ok apa, nanti ada banyak gambar kenangan yang boleh ditengok2... hehe

chugie said...

selamat ada anak2, bleh jd mangsa kan? :D

try ler snap gambar2 flora n fauna plak.. cun ke tak?

Zur@ZaRi said...

fiza, anak dara u buker sejibik u la... comel... t besar ley jadi cun melecun macam mama eh...

jgn luper posing every minutes tau.. kamera da canggih=))

Ya ALya said...

pas ni snap gambar2 binatang ke,awan ke....

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy