Friday, January 14, 2011

riang nya hati ini...rintihan ku di dengari...



Salam...

walawehh...berbunga hati aku ari ni...rezki mula datang...tak sia2 merintih semalam psl nuffnang nie...hehe kebetulan je tu...mana pulok nuffnang terbaca entry cikai aku tu...merepek..hehehh...harap2 iklan tu berlama lamaan di sini...ngeee

Esok cuti sampai la hari Isnin...ganti Ahad ni cuti sempena Hari Keputeraan Sultan Kedah...sila jgn jeles ye...hehe dlm pale dok pikir2 mana nak merewang di hujung minggu nie...ada idea tak...jap2... mmg nak kena pikir ni....ishh nak gi mana pulak nie kan...gi waterpark pon best jgk kan...lama dah tak gi bawak budak2 tu maen air...sure melompat kesukaan kalau dorang dgr nie...hikk...

Hari ni huby cuti...opss dia cuti Jumaat dan Sabtu...so anak2 harus la di tinggal kan ke dia...owhh...sdg buat apa la meka2 di umah kan....haishh....

Selingan piccas wajib...




snap lepas mekap cincai2 pg tadi sebab dah terlewat benor...mmg selalu cincai je pun...aku mana la reti sgt mekap2 ni suma...asal ada bedak...dgn lipstik dah la...tacap sket mata tu biar tak nampak mcm org bangun tidoq dah la kann...hehe
gatal2 menyenap kat luar plak...
hohoo...ini la hero comel ku yg terpaksa di tinggal kan kejap...cian dia kan...?? punya la melambai aku...lagi tak hilang dari pandangan dia...hahaa




Dan...

bekfes pagi tadi di Old Town sesama opismate...


nama panjang sgt tak ingat...dipendek kan nama Mee Siam...


dah kenyang...tapi lunch belum lg ni..itu pg td punya...maseh penuh perot ni...skip lunch agak nya aku arini...hehe now nak terus berblogwalking...

till then~

22 comments:

izan_cute said...

cantik...akak mcm izan suka amik gmbr2... tp best kan sbb kita ada simpan bykkkk gmbr kenangan hehe...dah mcm arabic dah izan tgk akak (^_^)

Normaliza said...

wah..tang mata tu menggoda gitu..hehe

mamalieyna said...

SEDAPNYE BF DIA..HEHE..

OOOH JELES LA DEPA CUTI 3 HARI..HUHU.. =P

TN RUMAH KEDAUNG SUKA BERGAMBAR..BEST AA...

Huda said...

comel je pakai serkup tu..huda ni x reti langsung pakai tudung pelik2 :)

LYAfrina said...

ITULA...
SUNGGUH2 KEBETULANKAN??
BARU JE MERINTIH KELMARIN.. HARI NI DH DAPAT HADIAH DR NUFF..

LPS NI USAHA LAGI.. DONT GIVE UP

eT said...

hehehe...
BE masyuk yer...mesti syok kan...
ciannyer hero kene tinggal...mesti wat muka sedey...

Zaidah said...

cincai2pun ko tetap cantik n anggunlah fieza....ciannyer irfan....apa2pun mehun tu nampak sedap....

|| NaFiRaa || said...

cantek jek tengok fieza pakai tudung tuh.. kalo saya yg pakai..sure sendirik gelak tengok muka sendirik.. bulat jek..muahahahaha

eB ezrin said...

makin comel g2 :)

Ena said...

cantik tudung.. ;D

norihan said...

nampak sedap je mee tu...tudung pun cantik gak...

Izan Ishak said...

yelah...fieza ni bergaya apa pun mmg cun tau!

chugie said...

bestnye tengok mee siam tu..

amboi, piccas harus ade kan..

~Siti Hajar~ said...

amboi cantiknyer tuan rumah ni, hjr br nk try pakai tudung cam fieza tu, tgk org pakai cantik tp hjr pakai...huhu...hubby kat nmpk cam muka senget...huawaaaa...

HALAMANKU said...

Akak comel.. selamat cuti panjang besnyer.. kak comellah cam arabpun ader.. biru mata hitammu itew he he he.. tapi erma perasan akak makan gambo..(fotogenick) he he he suker tgk... kak bg petua menten kurus hu huhu

Zue AnnaLeeya said...

skrg pesen tudung mcm fieza pakai tuh kan??? nak pakai gak, tp takut muka nih nmpak makin gebu gebas... huhuhu..

wahida said...

awak ni fieza, pakai apapun cantik je...mcm anak dara uuu.....

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum ;)
wah,pakai tudung pesen tu plak..
comei2..(",)

Ogy said...

wah fieza...ai jatuh cintass with ur eyess.......feewittt!!!

'NuReeN' said...

nureen pon dh cuti ari ni.. minggu ni kira 3 ari la.. ari ni saja ambik yg replacement ari tue..

Rizziela said...

cantiklah k.fizah ni..jeles I dengan kulit u tu

rATu kEBaYA said...

pic wajib mmg harus letakkan..

bekpes tu menariklah... lama cuti ye.. boleh bersiar2 dgn anak2lah jawabnya

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy