Sunday, January 9, 2011

nak tempek2 photogedix dlm blog seniri...tak menjadi kesalahan kan...



Tak menjadi kesalahan kan if nak tempek gamba berfotogedixs kat blog seniri...suka hati la kan...naseb baek la ada blog seniri...dpt jgk tempek gamba2 sesuka hati...kalau blog org dah tentu lama dah kena remove kan...hehee

Apa nak buat memang dah sejak azali tersurat begini...layan jela..!

 





psstt...nak tempek gamba gedixs pon kena tgu hari minggu sebab time nie tak ramai visitor masuk...hehe leh ke camtu..baek la aku private kan je blog ni kann...arghh alasan semata....kehkehh



9 comments:

LYaFRINA said...

boleh jd model bertudung ni...
betul2... kalo nk ltk gambo gediks2 santai tu... time weekend ok kot..kalo x kita mcm malu tp mahu kan..

alaaa... fieza, padahal..kt org xkisah pon tgk.. sbb fieza mmg cun & pandai posing. sndiri punya blogkan?? jd tu hak kita!!

I LOVE PHOTOGEDIKSSSSSSSSSS JUGOK!

Natalia said...

hehe rajin berposing..takpe fieza blog sendiri...kita wat je ape kita nye ske..kekekeke btw cantek fieza...yaya ni da mls sket begambo skrg ni dulu2 galak le gakkkk :))

izan_cute said...

chantekkk...suka2.boleh jd model ni =D

izan pun byk tepek gmbr sndiri.hehe..gmbr2 perasantanku.lawa ke tak ke blkg cerita,jnji gmbr yg xmelampaui batas =D

lgpun kalau tak jumpa dh gmbr tu dlm laptop atau h/disk bley cari kt blog sndiri...kira backup tak rasmi hehhehe...

bun_nee said...

tempek je kak.. biarlah orang kata. yang penting nawaitu kita.. hehehe leh jadi model ni kak. gaya dah ada..
salam ziarah

Ya ALya said...

meletop kak fiza ni.....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

biaq pi la ahkak, tuan nyer blog nyer suke la kn.. tp.. mmg shantek la kak, tu la.. stok org luar keliru jln ngan anak ke adik, hihihi..
psstt.. makin berseri kalo pakai pepel n pink kaler!

Myra Jay said...

Cantik baju.. hehee sesuai ngn tuan badan..

Sis~Btul arinie leh naik star cruise, tp kejap je, len kali ada myra inform akak ye. .:)

Ogy said...

g pun mcm fieza gak...suka bergambar tp bila nk tempek kt blog serba salah..takut org meluat..org ckp kita perasan..tp kalo tgk blog org lain tu..selamba je depa tempek...

ikotkan ni kan blog kita kan..suka ti le nk letak apapun..bukannya letak gambo seksi2...hik3

Huda said...

wah!akak ni mmg suke amik pic ek :) sweet je..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy