Tuesday, January 4, 2011

bersantai @ Tasik Bandaran Kulim...




Salam...

Walawe...banyak respons dan komen di entry luahan rasa pagi semalam...hahaa pikir2 rasa bersalah pulak kuar kan entry tu...kehkehh bersalah ke aku...tak kann...aku just nak highligt kan je...malas nak peram lama2 menda tu seme...ye la dah niat kan...rasa tak sedap je asyik peram dan peramm...tapi alhamdulillah berkat entry tu blogger yg aku cari2 dah respons balek...so tenkiu kawan...hehee bukan niat kita ye nak buat gitu...maaf kalau tergores hati ye...sori sgt2...memang dah check email...mmg takde...maybe tersalah emel address...takpe la janji souvenir tu kite nak kasik korang ikhlas ok...

Okeh lupakan soal tu...owhhh ari nie maybe maseh di sekolah Irfan...esok maybe masuk opis kot...mmg haruss...menimbun dokumen2 yg nk kena kuar kan cek nanti...huhuu sudah semesti nya tuu...

Last week kami punya aktiviti di Tasik Bandaran Kulim...ekseli lama jugak tak ke sini...aduhh memang dah takde arah tujuan nak meronggeng...maka kat sini jela melepak nya...jadi la daripada terperap kat umah kan...lebih baek kuar cuci mata dan kepala...ngeh ngehh...

Layan piccas..!




dua badik nie kalau psl jalan2 tak menyaba je...
kami dah sampai...dekat je hehee....

ni la satu2 nya keje kalau g mana2 sekali pon...menyenap..wakakaa...
pozingg...
anak2 sebok maen kat PG...kami sebok nie...hehe
time nie tak ramai sebab baru lepas hujan...so dua badik tu 'konker' tempat tu...
konker...sampai tak kasik bdk2 laen maen...siap halau2 lagi..ishh tak hengat...!


masing2 kebingungan...ntah apa2...bukan pe tu takda saingan nak bermaen...budak2 laen dah pegi...yela gi halau dorang2 tu nape..?
Anis tgh geram2 syg kat adik dier tu...cuba tgk muka Anis...kalau selalu berbaek mcm tu kan baguss...nie tak asal salah sket je nak bergaduh...gaduh..gaduhh...



part tuan blog plak berposing....heheeee
lalalaa...sambil tgk budak2 tu bermaen...
nie tasik kulim ok...time pagi dan petang org selalu dtg berjogging kat sini...pusing satu tasik...mmg best tapi kalau nak tahu aku baru sekali berjogging kat sini...mmg aku malas bersukan...hehe
posing berlatarbelakang kan tasik...riang ria budak2 ni tau..siap angkat2 kaki...seb baek aku tak join sekali angkat kaki...sure burok gamba nie jadi nya...kehkehhh
gamba berdua just snap2 seniri...anak2 sebok maen je...

aisehhh...nie pakai shawl yg Rina a.k.a Jaijina kasik...

sesekali..nmpk macam 'gumuk' je...ishh..ishh...mana satu nie...kejap org ckp slim kejap ckp tembam...ahakkss hanya org2 yg penah dekat dgn ku je tahu..kan..kann...sesungguh nya aku sgt kecik n kuruih kedingg...ngeeee

byee....




15 comments:

~Miss Sukasih~ said...

xpe kak fieza,ape2 pun yg pntg nawaitu..suke tgk gambar2 kak fieza..asyik jalan2 jer ek...

MrS. F!zA said...

oh kulim kpg ku...rindunya la..haihhh..rindu kt atok n wan jgk..

ye akk mmg kuruih keding..tabik spring sekali! toing toing.. apa rahsianya dh beranak 2 pon kuriuh keding ni??hahaha

Huda said...

pandai benor anis n ifran ni berposing yer :) same juga mamanye :)

[-suziey-] said...

waaa berpoya aka posing sakan kt tasik kulim yek..haaaa baru la clear gbr..klu x mcm overexposed cahaya dia...terang sgt..hehe..sori..just sharing a thought :D

'NuReeN' said...

skali skala lepak2 tenang pikiran kan..

'NuReeN' said...
This comment has been removed by the author.
Ogy said...

ni tasik belakang hotel seri mesia kan? ari tu tak sempat nk bergambo2 kt sini...hik3

Ena said...

cantik pulak gambo angkat kaki tu.. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam fieza...

Selamat Tahun Baru..!!

Cantik2lah gmbr2 ni semua...clear jer.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

walaupun dulu pernah dok kulim 5 tahun, tapi rasanya tak pernah sampai pun lagi kat taman tasik kulim nih... hehe

Ain said...

wahhhh, jalan2 dan berposing sakan....

anak2 pun sporting habesss...

seronoknyaaaaa...

rATu kEBaYA said...

posing je... posh pun menarik semuanya

|| NaFiRaa || said...

pandai bebudak 2 orang tu posing~ jap lagi kalah lah mamanye~

NM02 said...

saya juga cukup malas nak bersenam, tapi kalu datang rajin... wow!!! satu taman layang2 saya bleh pusing. ahaksssss

mamalieyna said...

oooh sporting betul semua model2 nya..tu yg hasil mant0ps..hehe..

best aktiviti gini..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy