Sunday, January 23, 2011

Tu dia lappy baru dah sampai...




Lappy...lappy...lappy baru lagi...haishh rezki dtg tanpa di sangka2...aritu dah dpt netbook free TM...skang my opis keluar kan skim pinjaman laptop tanpa interest pulak...sekali pikir hari tu cam tanak je...takut tak mampu bayor...tapi bila dua tiga kali pikir mak aii harus rembat jgk nie...peluang dtg sekali je kan...betol tak...

Kalau korang memang perlu kan duit apa korang akan buat di saat2 mcm nie...sure terpikir segala idea2 yg busuk kan...kehkehh...ekseli laptop tu bernilai RM1600.00...tak pasti la pulak bape rega sebenar di pasaran...

Kesimpulan nya mmg aku amik laptop tu...tapi kan aku dah siap2 ada buyer yg nak beli balek laptop tu tau..hehee cerdik tak aku..wakakaa...kalau psl duit harus la cekap dan bijak..tak gitu...?




ni dia dah sampai Jumaat lepas...


Jenama ACER skrin 15 inci...rega RM1600.00...apa model tak pasti pulak...ingat2 lupa nie...kang bgitau jgk tk psl2 silap kangg...


jenis yg mcm nie ada 3 kaler..hitam, coklat dan merah...tapi sayang..merah takda...kalau ada pun sure aku teragak agak nak jual pulak nanti sebab aku suka merahh...hahaaa...tapi semasa entry ni di buat laptop tu dah selamat jual balek...sob..sobb...






14 comments:

'NuReeN' said...

lappy sama ngan asben acer jgk tp dh 3thn.. hehhee..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah beli baru lagik ke kak? jual balik yang mana HP ke Aer...cantik lappy baru ni...

Ces't La Vie said...

slm...

TM ada wat promosi baru ke dpt netbook free tu?

lappy nie bulan2 kn byr bp? best la ada skim cmtu...

SyUhAdA said...

igtkan beli lappy bru td..~

lily@mummyQistina said...

YUP...btul tu Fieza..klu pasal duit mestilah bijakkan.. :)

Cantik Laptop tu..sayangnye Fieza jual..TP Fieza dh ada gak kan..Lily tau ni..Fieza nk beli apa.. :D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

baguih.. baguih..
aritu kwn saya de kije kat TM offer lappy free gak, tp kena register student package tu.. dpt netbook hp free, tp mandangkn dh de lappy dh, kansel la jijah.. pas tu ramai plak yg offer nk beli pas sy tolak, huhuhu.. melepas!!!...;-/

eT said...

Bestnyer lappy baru..
Tp kalo dah ada,bagus gk jual kn.dpt untung.hehe.

SUZIE APAI said...

opsss...makin rajin la hapdet blog nti..lalalala

**sHiKinn** said...

wah..lepas ni mesti lg aktif berblogging..ehee

Rash said...

ala.. cam best jer klu dpt lappy br.. rash skang gune hubby nye sbb rash nye rosak =(

p.s: cmne ek nk wat watermark kt pic mcm dlm blog akk ni? =))

izan_cute said...

cantik...wah,akak sgt bijak yer dlm urusan wang dan ongkos yer hehehe... =D

mamalieyna said...

waaah dh siap pun jual beli..hehe..tak sempat rasmi la ye..hehe..bagus2 cekap!..hehe..

Ya ALya said...

wahhhh dah dapat cash money.....

~~*Lady Salwa*~~ said...

cantik gak lap top tu... sayang la jual... tapi syiok la, dapat wet balik... hehe... best2...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy