Friday, January 21, 2011

baru balek Lunch...so kenyangg..!




Salam...

Baru balek lunch jap tadi...pilihan tempat lunch aku ari ni kat Giant...pekena Tomyam Kung siam punya mali...sgt sedap...arghh meleleh abis air hidung and kahak2 suma...hope hilang selesema ni nanti...hohoo...alhamdulillah kenyangg sgt2...korang lunch apa tadi...mesti sama kenyang mcm aku nie dah membulat perot nih...hehee

Dah sudah pekena Tomyam Kung...sempat lagi gi pekena Stroberi Celup Coklat...fuhh maveless...makan tak hengat nih...

Tadi dah BW sekerat jalan..tetiba pc buat hal takleh komen sebab nya my keyboard problem...taip bagai nak rak haramm tak kuar2 pun perkataan...hampehh...so sori ye kwn2...tp skrg ni tgh mengguna kan laptop baru aku...baru dpt jap tadi...ekseli laptop ni skim pinjaman di bawah Koperasi Pegawai Kerajaan Kulim...opis kami nie...ambik dulu bayar kemudian2...tapi aku dari awal dah pasang idea busuk...konfem2 aku tanak dah laptop coz aku dah ada netbook kan...so aku mau tolak pada seseorang...hahaa dpt la aku wet cash...aku nak dpt kan sesuatu nie sebenar nya...hehee suka nyaa...korang leh teka tak apa menda nya tuu...ngehh ngehh...

Hari ni entry tanpa gamba ye...aku malas nau ari ni nak load gamba...ada dlm kamera belum kuar kan...sememang nya aku malass...ampun kan aku penunggu gua..!

Sekian...daa...




10 comments:

Izan Ishak said...

baca pun dah mengidam tekak ni kak. apalagi kalau akak letak gambar tomyam kung tu...huhu

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum ;)
aik,xde piccass la..
sedapnye tom yam kung..emm...

Zue AnnaLeeya said...

sedapnya tomyam.... tetiba rasa nak mkn... huhu..

tau fieza nak ape... camera beso tuh kan??? alahhh... DSLR tu la... betul tak????

AnneRaini said...

boleh kak fiza..sy tau ape bendanya...*wink*wink*

~~*Lady Salwa*~~ said...

lunch tadi makan nasik goreng ja... hehe

rasa macam tau ja apa menda yg nak dibeli tu... ni mesti ada kaitan ngan hobi suka snap2 ni kan... hehe

ciK mOt ©™ said...

eh aneh...takde gambar ke kak

maszmadi said...

laa, kalu ada gambar mee siam mali tu musti lagi kawwwww n3 nie.. huhu

tghari makan nasi putih lauk ikan keli + masak lemak pucuk paku jerk.. huhu

Noreen said...

tekak terus nk pekena tomyam gak
reen tau pe yg akak nk...jeng222

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mesti mende tu DSLR kan.. :)

MrS. F!zA said...

amboi pndai naa..nk dptkan dslr la tu..ahaks

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy