Monday, January 24, 2011

lunch Jumaat...




Salam....

Pagi ni entry dgn citer basi Jumaat lepas punya lunch...sebetul nya dah story ari tu tapi disebab kan tak sempat nak tempek gamba maka hari ni hanya la tayangan gamba2 itu...rugi snap2 kalo tak tempek kat sini kan...hehe

Kejadian berlaku di Food Court Giant Kulim berdekatan dgn Interbox Karoeke dan Ole Ole Bowling...kami punya singgahan lunch di gerai masakan siam...mcm2 menu siam ada kat sini...pulut di makan dgn mempelam pun ada...mmg makanan siam sesaje nie...menarik tau kat sini..tergoda dgn menu2 nya...

so...layan piccas...



dia punya display tu yg buat tak tahan nak melantak...kikihh...

Tomyam Kung aku punya....mmg sedap ni wehh...original tomyam siam...dlm tu dia letak fishball..fishcake...crabstick dan special sayo kangkung...i loike kangkung...


Somtam special....sgt pedass....Somtam ni adalah campuran betik, kacang panjang,kacang tanah, bawang, cili padi, udang geragau...bagi yg suka mkn pedas...Somtam ni adalah cabaran nya...pedas sampai merah telinga tau....


yg ni mcm cendol je cuma di versi laen kan sket...

menu2 kami bertiga....


ini la tuan2 menu tu suma....hehee


sebelum makan wajib pose dulu....


kedua2 my opismate....


Somtam...Somtam...jomm makann...


nampak tu sebelah je dgn tempat karoke...lama pulak tak sumbang kan suara kat sini....hehee


dah sudah makan...singgah di Chocolate Fountain...tergoda dgn Stoberi Celup Coklat pulak...


ni la chocolate fountain nyaa....nice...!

aku pilih stroberi + marshmallow di celup coklat...
best...sebab aku penggemar coklat...!


jumpa di next entry...daa...



16 comments:

MrS. F!zA said...

cane ek rsa marshmallow tu..tgk je tp tk pnh rsa..

Noreen said...

sedapnyer setoberi cokelat...nyumnyum
pg2 dh tgoda tomyam kung..lapor2 huhuhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, makan2 je ye... hehe. cam best je stoberi celup coklat tu... siyes, tak pernah merasa lagi... hehe

**dah macam2 ada kat kulin ye... lama dah tak pi sana...

Ena said...

laparnya kak tengok n3 akak ni.. tadi sarapan biskut jek.. huhu

Ogy said...

sedapnyaa....aduss dah lah tak bekpes ni......huhuhuhu

rATu kEBaYA said...

semua makanan tu tak pernah makan lagi.. somtam tu buat air liur meleleh

Huda said...

makan smpi kenyang yer kak :) sedapnye tgk makanan2 tu..heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lapar lah plak bila tgk N3 Fieza nih..semua mknan ummmpphh.. :)

Zue AnnaLeeya said...

sedapnya tomyam dgn somtam tuh... zue pon mmg suke pedas... mkn smp berair mat pon, daku rela... hehehhe...

fieza bdn kecik bulihla mkn cekelat... mkn byk pon, bdn tak naik sgt... klu zue mkn cekelat nih, konpem akan makin gebu gebas ler... huhuhu...

chugie said...

amboi menu, semua sedap2!! part mangga makan ngn pulut + santan tu, aduh.. memang layan tau kalau dpt tu.

Zue AnnaLeeya said...

**berair mata tuh** silap taip plak... ngeeee....

LYAfrina said...

argghhh!!
coklat tu.. best nyer!!!

**lya klik HB kat sini

Hanis Azla said...

aduhai, dah meleleh2 air liur ni fieza.. tomyam tu mmg nampak mengancamlah..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

opismate dgn kak munirah rupanya.. kekekekeke... senior ms skolah dulu tu

Myra Jay said...

Somtam tu my feveret also.. nmpk sedap ler semua menu2 nie :)

|| NaFiRaa || said...

perrghhh.. buah2an celup coklat tuh memang menggiurkan~ sedapnye!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy