Wednesday, January 26, 2011

tak dapat maen kamera dapat pegang beg pun jadi laa...




Salam...

Hehee...Irfan sekarang sgt excited...pantang di suruh posing...sporting je rela diri dijadi kan model mama dia nie...hikk...tak sporting pon tetap di paksa rela kan oleh ku hahaaa...yela tgh nak belajar harus la byk klik2 walaupun ilmu belum penuh di dada..huhuu

Tapi dia pun sama naik nak juga snap2 tapi alahai..berat la sayang menda tuu...kang gedebuk jatuh sape nak nangis guling2...kalau bukan mama dia nie...hehee

Slow talk dgn dia...faham rupa nya...bagus anak mama...walau pun dia tak dapat snap2..bagi hilang kan kempunan....dapat maen beg je pun dah cukup...heheee...suka hati la Irfan...

Tenkiu buat kawan2 yg bagi support...aku budak baru belajar..so jgn la senyum2 sinis tgk piccas aku yg tak bape menjadi nie...huhuu...






cool Irfan...


rela jadi model nya...


kan mcm ckp tadi dpt maen beg kamera pun dh cukup baik...


di buka tutup beg tu berulang kali...



tak payah nak suruh beraksi...seniri buat style...



segan nak catat spec piccas ni suma kat sini...



ok...finish already...tu je mampu aku buat setakat nie...



nota : maaf ye kwn2 suma sebab dah lama aku tak reply komen2 korang kat sini...rasa bersalah sgt tapi next time akan cuba dibalas...tapi aku tetap menjengah dan komen2 entry korang kan...kann...




14 comments:

izan_cute said...

comelnya..mcm mak dia..dia dah besar,senang nak disuruh2 kan...takpe kak,snap je byk2...sbb bkn guna filem pun hehe

mamalieyna said...

cool je model kali ni..hehe..comel! beg pun jd la irfan ye..ngee..

fieza, meh snap pic dak arif lak, alaaa teringin nak snap2 pakai dslr tu..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala siannya dia mama tak kasi pegang ek, tak pe nanti dah besaq beli sendiri punyer yang lagik canggih tau...bestnya akak dah dapat DSLR, akak beli model yang mana, teringin gak ni

HB untuk akak

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waaa akak mantop gitew..ade DSLR...
takpe..dah besar kang leh la snap2 gambar mama k..berat la cayang kamera tuu

Rizziela said...

mesti tengah asyik ajer dok main DSLR tu kan..sampai terlupa nak balas komen :D

MrS. F!zA said...

sian irfan mama tk bg pegang ye.. sampai ati kan..ekekeke

Zaidah said...

tak apelah irfan...bila irfan besar nanti bleh beli sepuluh DSLR....hehehe

LYAfrina said...

pasni buatla photoshoot kat tepi pantai @ taman2 bunga.. mesti cun sgt2.

chugie said...

alahai..siannye die. xpe, dh besar skit bleh lah belajar guna DSLR tu ye..

Hanis Azla said...

pegang bag pun jadilah yer irfan.. janji dpt jadi model.. he..he..

~Siti Hajar~ said...

Jadila irfan dpt beg dslr tu kan, comel je irfan, muka innocent gitu...hehe

*tahniah Fieza sbb dh dpt yg diidam2kan, pasni jenuh posing la yer...hehe...sy ni tah bila la nk dpt suma tu, duit byk hbs nk msk rmh br...huhu

Izan Ishak said...

alahai irfan...beg pun tak pelah ye. nnti dah besar mesti mama bagi pegang punya.

model dslr cool aje...takpe kak fieza, snap byk2. skill tu mmg kena asah sampai terer...

Rash said...

sgt best klu rash pn dpt beli DSLR mcm kak fieza =))
truskan usaha capture keindahan dunia k! aja! aja!

rATu kEBaYA said...

comel.. cantik bulu mata dia..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy