Thursday, January 20, 2011

sapa lagi mirip..?




Salam...

Agak nya ramai kawan2 bercuti ari ni ye...sgt jeles ok...sebab selesema ni maseh bertakhta...lemas..rimass sgt...sepatut nya dok melingkar atas katil je nie...huhuu...

Berbalek pada tajuk yg sebenar tu...nak tanya sebenar nya sapa lagi mirip aku...Irfan atau Anis...kalau kedua2 nya aku maka takda la gen serupa en Fiharis kan....aci tak...

Respons kawan2 sgt la berlainan ada yg kata mirip aku ada yg kata mirip huby...yela pandangan mata masing2 kan mana nak serupa....





Irfan selalu nak dia tu lebih mirip aku...kalau aku kata dia mcm abah...mmg dia tak bekenan punya la dgn statement tuu...alasan dia...suma org ckp dia comel..so sure la dia mirip aku...tu kata dia....hehee kelakar kan alasan tu...nampak sgt dia komen abah dia tak comel...wekekekk....sampai hati ye Irfan...! tapi sbg membetulkan keadaan...aku ckp dia mirip kami berdua...ok dia terima statement tu...hehe so sape yg lebih mirip sape sebenar nya nie...komen sket...hehee



puteri aku...Anis..dia ni mmg always cool...kalau jeles kemesraan dan hubungan rapat aku dgn Irfan...dia akan ckp belakang2...komen2 belakang aku...tau tak dia akan bersungut padaa sape...hehe kalau bukan teman akrab dia..si adik Irfan tuu...huhu sedey aku mendengar nyaa...so si Anis ni mmg mirip aku kan..itu konfem sebab dia gurl and mana2 pegi pun org akan ckp gitu jgk...mmg dia sejibik aku masa kecik2 dulu...maybe psl tu kot aku selalu nak bertekak dgn dia kat umah...melawan ckp aku tuu...huwaa


pic kami berempat...aku dgn huby mirip tak...ngeee....ada org ckp if suami isteri seiras..itu tanda nya serasi...serasi membawa bahagia...ngehh ngehh....


sekian...

18 comments:

Ena said...

kalau dari pandangan mata ena.. Anis memg nampak seiras dengan k.fieza dan irfan seiras abahnya.. itu pandangan mata ena la.. hehehe..

Myra Jay said...

Pd Myra Sis, mmg Anis ikut muka akak, Irfan muka abahnye.. hehhee

LYAfrina said...

siyess.. muka fiza n hubby mmg mirip.. n senyuman anis tu sebijik mcm fieza... dan muka irfan pon mmg ikut fiza n hubby... kesimpulannya.. muka fiza 4 beranak mmg mirik! untungnyer

Sharinginfoz said...

semoga cepat recover

LYAfrina said...

fiza...
pasal BE tu.. org kata kena maintainkan 100 UV setiap hari...
sbb tu ramai y bw sbb nak capai target tu.. tp lya x smpat nk bw..

bg lya, kita isi soalan survey dari nuff tu sgt2 pting.. bg jawapan y terbaik. sbb pihak nuff & pgiklanan akan tgk jawapan kita tu.. cam lya..tiap2 bulan akn tuko jawapannya & berikan jawapan y terbaik...

dah satu lagi, bila kita linkkan di fb... blh membantu jugak .. n ada kelab di fb utk ping entri, nanti lya bg link kat fb fieza yer

LYAfrina said...

pasal soalan survey tu...
bila kita isikan y terbaik... baru pihak pgiklanan akn pilih kita.. insyallah :-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Muke Irfan sama mcm ayah dia..tp Anis mmg sejibik muka Fieza..a'ah..btul Fieza..muka fieza ngan Husband sama..mmg serasi ni.. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

komen juri ni plak..
irfan lebih ikut muka ayah die,
anis mcm kak fieza.. d segi senyum, bentuk muka.. lebih menjurus ke kak fieza, hihihi.. skema ayat op???..
psstt.. asben ikut muka sapa ekk..??
hihihi, last picca sweet ghitewww.. =D

Zue AnnaLeeya said...

setuju dgn kwn2... irfan mirip abahnya dan anis lebih pada fieza...

anak2 zue plak seme org ckp lebih mirip abahnya.... sedey tau... huhu...

Izan Ishak said...

izan pun tgk anis sama ngan muka k.fieza. tang anis senyum tu mmmg serupa ngan mama dia. irfan pulak sama ngan abah dia.

**k.fieza...izan klik2 HB tau~

|| NaFiRaa || said...

urmmm.. rasanya 2 2 cam muka fieza~ tak nampak sgt muka cam abah mereka.. kikiki..tu pandangan mata saya la.. hehehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

yg sebenarnya hubby & wife yg nak seiras so anak ada rupa dua2 skali

Hanis Azla said...

iyelah, muka fieza dan suami seiras.. tp gambar yg last tu, kat mata akak ni anak2 fieza nampak banyak ikut muka ayahnya..

Rash said...

rash rs anis ikut muka kak fieza la =) tp pic yg last skali tu semua mirip2.. kak fieza & hubby ngn anak2 skali..

mamalieyna said...

muka sama semua anak beranak..hehe..tgk la anak ke-3 lak nnti..hehe..chaiyok2x..upss...lari topik da,, =P

[-suziey-] said...

hahhaah nape irfan xberkenan mirip ke abah? hehe..xkisah la yg penting ensem dan cantik mcm ibu dia..hehe

NM02 said...

haah... muka korang suami isteri mmg ada iras.. mmm.. pjg jodoh tu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

rasanya irfan mirip abah dia... dan si Anis lak mirip akak... hehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy