Friday, January 28, 2011

gaya photog cilik...




Salam....

Ekseli tuan blog bercuti ari ni...kerap pulak ambik cuti minggu ni rasanya...tadi sempat blogwalking jugak...blog tetap ber update walau tuan blog ni skrg ni ntah ke mana pegi nya hehee...means entry ni adalah entry autopublish ok...layan je...

Nak tayang gamba si kecik aku ni begaya ala photog...ada bakat dan ada gaya...jom tgk ni...like son like mom...




ari tu ada yg suh aku tayang dslr aku kan..nah dah tayang sekarang...canon eod 500d je...layan yg biasa2 je...tak mampu nak beli yg mahal dan yg lagi canggih...ni pun dh alhamdulillah kann...rega RM 2300++ model ni masa mula kuar dulu mau rega dlm RM3500 sekarang rega dh turun sebab model dh lama...patut nya rembat 550d yg terbaru rega RM2700 punya tapi huby ckp yg ni pun orait jgk lebih kurang je mainan nya...just lebih pada pixel nya aje...beza 3 pixel je pun..apa beza sgt kan...



ni la photog tu..ada gaya tak...?


mcm mana pun nak pegang jgk..nak menerai klik2 jugak...hadoi..layan jela kang muncungg...!




nota : pengganti aku satu hari nanti tu...




16 comments:

ciK mOt ©™ said...

ada bkat ni..hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ADA GAYA LA KAK...lil photo ni...suka irfan dgn camera mamanya tu ek

wahida said...

ko sponsor aku lak fieza!! ngeeee....

NM02 said...

ooo... canon ke. ok le tu

Izan Ishak said...

mmg ada gaya tu kak~

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah... mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasik, ye dak... hehe

ada gaya photog la irfan ni... nnt leh ganti mak dia....

chugie said...

irfan ada gaya gantikan mama lah! :P

syariza09 said...

waaa...skill tu dah nampak dah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ADA BAKATLAH IRFAN..JELES AUNTY NIH.. :D

shafida said...

SAYA pun teringin nk slr 1...tp BIASALA KALAU DH PI KEDAI TUAN KEDAI PROMOTE LUMIX LAK....KATANYA UTK AKAK...PAKAI LIMIX NIE LAGI OK DSRI SLR...NNATI X SUSAH NAK AMBIL GMBAR..PENJAGAANNYAPN XSUSAH..
MEMANG AMBIK GMBR OK AJER..TP HATI TETAP TERLIUR BILA TGK SLR...

Ya ALya said...

sebijik macam mama dia gak ni....hehhehe

mamalieyna said...

alolo..auntie jeles ni irfan..nak pegang gak..huhu.. =P

Adyshariz said...

bebudak mmg suka meniru..ngehheee..pinjam jap..auntie jeles ni

Ena said...

hehe..

ada bakat dah tu.. :D

Zur@ZaRi said...

fieza.... mencungkil bakat la nampak nyer yer... kompom little hero nnt suker bergambo macam mam dier...

better than nothing kan... dari zura yg mampu pakai lumix jer.. hahaha=))

Rash said...

Salam kak fieza =)

aritu irfan dpt pegang beg jer.. ni dh naik taraf nmpknye ;p huhuhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy