Wednesday, January 19, 2011

lama nau tak pekena SR cake...



Lama nau tak pekena cake di Secret Recipe...lama nau jgk tak buat edisi makan2 kat situ...padahal dekat je pun...aku paling suka Tomyam dia...mmg best lahh...portion nya yg kecik tu yg buat jadi sedap dan tak sempat kenyang...hahaa...

Jumaat nie aku nak terjah la...tapi kenapa jumaat...hehee sebab jumaat break time panjang...leh melepak situ lama sket dan makan sepuas hati....ngeh ngehhh




aku paling suka banana cake nie...sedap je bila dah mamam kek tu bercampur pulak dgn pisang dlm mulut...omak aihh maveless..!


yg ni pon ok...boleh la tahann...yg pasti suma kek kat SR sedap2 lahh...ada sapa2 nak ikut Jumaat nie...aii belanja...hehee



till then~


18 comments:

nursalwa said...

nak ikut.. salwa pun suka layan kek kat SR.. salwa suka kek oreo cheese..

chekna @ mama ziyad said...

suka gak SR, paling best choc indulgence & carrot cake dia.. marvelloussssss.............

LYAfrina said...

lya suka blueberry+cheese cake!!

AnneRaini said...

suke choc indulgence dgn pecan butterscotch..heaven!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

indulgence???
mai feberet!!!!!

[-suziey-] said...

aah la terasa mcm dh lama giler xpekna banana slice ni...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita suka chocolate indulgence!

Huda said...

sedapnye yg banana tu..mmg makan smpi pejam2 mata la konon menikmati :)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

nak itot!!tiramisu satu ye kak

Pn. Zana said...

nk belanja ke?nak2..nnti sy dtg ye..:)

Ogy said...

nak ikottttttt hehehee

chugie said...

owh..cedapnye!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnya kek tu, tapi kita tak berapa gemo makan kek, kak biler nak register kita leh tolong guide kan nanti leh klik2 heartbeat akak tu

izan_cute said...

jalan2 sini..hiburkan hati hehe... tgk akak letak kek SR,terbayang kek yang banyak lg dlm peti ais celeb besday smlm...meh la kak,tlg mkn kan...

lily@mummyQistina said...

wah..sedapnye..lama X mkn kek SR.. :(

SUZIE APAI said...

paling suka choc indulgence

Natalia said...

mabelesssss

Rash said...

Salam~ rash pn sgt suke mkn cake @ SR.. tp rash xbape suke cuba benda br so slalunye mkn blueberry cheesecake & indulgence je.. teringin nk try yg banana ni tp xbrani.. huhuhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy