Wednesday, January 19, 2011

shawl lama tapi di stail baru kan....




Salam...

Entry mengejut pagi nie...sempat buat entry baru pagi nie...sempat nak bebel dulu sebelum mula kan keje..hehe...malang nya pagi tadi tertinggal kunci opis...dah la sampai nya awal konfem takleh nak masuk...huhu abis camner...takkan nak tunggu dlm kete sejam lama nya...penyelesaian nya aku gi meronda pasar pagi Kulim...hahaa tapi yg tak bape best nya sebab poket ringan ni tak syok la takleh nak soping2...tapi rembat tetap rembat jgk...korang mesti leh teka brg apa yg dirembat tu...apalagi kalau bkn tudung..tudung dan tudung...ngeh ngehhh sukaa....!

Pagi nie aku menerai pakai shawl lama tapi di stail baru kan mcm nie...ekseli tgh mencari shawl jenis lycra utk di buat mcm nie...lagi lendik dan cantek kalau di buat stail gini...kat mana nak cari ehh...tak jumpa lagi shawl jenis tu kat area Kulim nie...online ada kot...



nanti aku buat tutoriol mcm mana nak jadi kan shawl mcm nie di pakai kan jadi stail gini...ke ada yg dah terer nie...aku yg ketinggalan sebena nya...uhukk...


nota :  selamat pagi...korang dah sarap ker...?? aku dah sedia dgn dua bungkus nasi lemak pasar pagi jap tadi...tinggal nak telan jerr...hehe


21 comments:

Myra Jay said...

Kreatif akak pelbagaikan gaya tudung ;) Myra je setia lg ngan bawal.. heeehe

MrS. F!zA said...

kita pon pnh try pakai cm gini..mmg sesuai utk shawl lycra pon..lg cntik..

Huda said...

bagus tul akak ni..kreatif :) tp g keje cun la..duk umah cam huda ni nak g market tok sah lawa2 :) ala kadar je..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, pandai la kak fieza mempelbagaikan citarasa.. ai loikeee!!!

ainazliena said...

cantik tuan tanah..muka licin jek..pe rahsia?

ciK mOt ©™ said...

hehehe....dah try tapi lum pakai kat opis lagi...

chugie said...

sy masih ketinggalan.. sila lah beri tunjuk ajar lg..

wahida said...

kalau saya lagi lah fail...heheh..

mamazana said...

hi fieza... fieza pakai apa pun cantik... zana ni kalau pakai shawl confirm huduh... huhuhu

~Siti Hajar~ said...

amboi cantiknyer tuan rumah pagi ni, cepat2 la bt tutorial pakai shawl camtu...hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

keatif la akak ni, pandai pelbagaikan gaya, kalo kita tak reti la..mau berejam2

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, memang very verstyle la k.fiza nih...

sal kalau pakai shawl, style yg satu tu je yg tau... lilit2 biasa je la... hehe

**sama la, makan nasik lemak pagi ni... hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bergaya tol akak ni
sy nan hado kak
main sarung je mane sempat
ahahaha

aishah aka rAtU KeBayA said...

cantik.. tak pernah try cara ni lagu...

Izan Ishak said...

k.fieza..kalau shawl lycra mesti cun kan kalau pakai camni.

izan pernah jumpa kat sini tapi tak terfikir nak beli lagi. nnti nak try carilah jugak~

noor said...

awk pandai pakai tdung yg mcm ni
kalau sy fail hihihi

'NuReeN' said...

yg lama pon kalu elok bleh jerr kan.. nureen masih setia nga bawal hehehe

HALAMANKU said...

Ok... akak comel jek erma cam x sesuai.. muka tembam.. suker tengok org pakai tudung aneka ni he eh he

Hanis Azla said...

mcm2 cara pakai shawl ni kan.. tp saya ni jenis yg tak berani nak mencuba.. tahu satu style tu, style tu ajelah sampai sudah.. he..he..

NM02 said...

tak suker pakai shawl.. rimas.. hehehe... tapi kekadang ada rasa mau cuba

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. sempat gi shopping!!! tudung yg warna hitam kat luar tuh cam ner ruper sebenar dia ek?? cantek plak..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy