Wednesday, January 12, 2011

Takda menda....tapi nak hapdet jugak...



Salam....

Alahai semalam tak sempat nak buat entry...bukan tak sempat sgt tu tapi kemalasan dan keletihan...ingat pagi nie dtg awal nak upload gamba suma tapi tup tup...cari2 gamba yg nak di upload kan tu rupa nya takda save dlm pendrive pun...suma maseh dalam netbook..adoii camner..tapi tetap nak hapdet jgk...huhu gilaa punya tegar nie...

Takpe la lagipun ari ni sepatut nya bizi sgt nie...tapi gigih takmo biar kan blog sunyi ari nie tempek jugak gamba yg tak sepatut tempek ari nie...ngeeee...





hai suma...sihat ka ari nie...ari ni aku berkebaya pendek tadi snap dah ingat nak load tunjuk kat korang tapi malang lagi...cabel kamera tertinggal pulak..haishh mcm2 la pagi nie ada je tertinggal...huhu...ohh berbalek pada kebaya pendek aku tadi...dah lama sgt tak berkebaya pendek tapi since nie aku terpengaruh dgn Rozita Che Wan dlm Kiah Pekasam...ala siri kat Astro Prima setiap Isnin tu..korang ikut tak...mau gelak guling2 tgk citer tu...kelakar abis lahh..! .hahaa terus gian nak berkebaya pendek 2-3 ari nie...dah lama dok simpan kebaya pendek sebab rasa mcm seksi semacam je bila pakai....kwang kwangg...tapi semalam dan ari nie aku terus sarung kan kebaya pendek...hahaa rugi korang tak dpt tgk...wakakaa....perahsann...!

Maaf je la ehh...gamba yg tersesat kat bwh nie..tersesat dok dlm stok gamba lama2 dan tak penah publish pon lagi...wakakaa...tetiba tgn ni gatal2 pi upload kan...sengal..




sure nak termuntah korang2 suma bukak blog ku ari nie....maaf ye...maaf ye...hehee...!

daa...cabut larii...!

22 comments:

Huda said...

kak fieza mmg suke bergambar yer..cantik je posing2 gitu :)

izan_cute said...

cantik la akak ni.. err akak kan..boleh jd model...pakai ape je semua kena..jeles2 =)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah akak bukan main melaram lagk kita dah tak muat dah pakai kebaya hu..hu...ape rahsia akan selim melim ni kak

MrS. F!zA said...

percaya tak percaya fiza hanya ada 2 helai kebaya je spjg keja..hahaha ai tk minat kebaya..sebabnya akan terbonjol lemak di perut dan muscle besar sebelah..arghhh mencik bila mengenangkan.

LYAfrina said...

selamat pagi....

lya dulu ada byk gak kebaya... skarang suka pakai baju kurung moden..

cheqna said...

kebaya???
tak pernah pakai....kang tak pasal2 plak ada yang meroyan tengok cheqna yang gebu ni pakai kebaya...hehehehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

phewitt...mcm modelah..cun.. :)

eLYies said...

adui..segannya....kalah anak dara dah body akak ni..i likeeeeee

Zue AnnaLeeya said...

pakai kebaya zaman dolu2 jer fieza... skrg dah gebu gebas, xleh pakai... klu pkai kang.... ader yg termuntah lak... hahahaha....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lihatla.. pandangla..
pinggangku yg ramping.. hahahah,
jgn mara aaa... seniri shuke la op, asal ada modal nk beradpet! atleast apdet.. ai ni, gambo banyok, tp malas apdet.. depend on mood!

'NuReeN' said...

posing menggoda gitue ;)

Ain said...

fulamakkk, cun melecun puan blog kita....

tergoda tengok tau...hehe

wahida said...

hahahah....saya kalau pakai kebaya pendek, alamat menangis lah hubby saya tu..dpt wife x sedar diri...byk lemak kiri kanan..hehehe...

mamalieyna said...

hikhik..byk la pic leh view next time ni..eina tak de plak posing2 gini..jeles ni..hehe..

ciK mOt ©™ said...

akak, mana gambar terbaru ni???

**sHiKinn** said...

eh tak muntah..suka tgk org2 cantik bergambar..org cantik pakai apa pun cantik kan?kalo haku..hancur!!

chugie said...

banyak betul gambar fieza snap ye..memang blogger tegar lah!

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. cantek2~ kalo orang slim nih pakai ape pon cantek.. kalo saya.. memang sendirik tengok pon sendirik guling2..muahahaha

~~*Lady Salwa*~~ said...

Jarang wat baju kebaya... rasanya ada dalam 2,3 pasang je kot...

**tengok gak citer tu... memang best la... hehe

Ena said...

tak pe la kak.. umah kita.. ikut suka la kan.. hihihi..

ieda said...

heheh posing2 punn jadilah janji update kan dikk :)

Nia said...

hehe,..nampak mcm fashionista lah. suka baju pink tuu!

Baby&Me Shopping Style Contest

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy