Monday, January 3, 2011

alahai...tak mahu kerr..??




Salam....

alahai...tak mahu ker agak nya tak sudi kot...huhuuu
bagi suspen sket...nie nak bagitau nie...dah org nak kasik tapi cam nak taknak je...camner..?
tak sudi atau tak perasan...ntah lerrr...aku agak dorang tak perasan kot...tapi dah gitau byk2 kali tapi takde respons...hurmm maybe tak perasan la kot...harus berprasangka baek kann...hurmm takpe la...



tuan blog yg sentiasa bermanis muka walau hati masam mencuka...ngeeeee...


meh tgk benda yg maseh menunggu respons kamu2...!
keychain utk pengomen tegar....nak bagi pada maslinamansor...dah minta address tapi dia tak tinggalkan pon...maybe aku tak perasan kalau dia ada tinggal address tu kat mana2...mungkin la...kalau terbaca nie cepat tinggal kan address ok...


yg nie FM stoberi utk pemenang GA aku tempoh hari....dah umum sape pemenang...yg laen dh respon...maceh..! Izan Cute...saya maseh tertunggu2 nie...termasuk nie dah 3 kali mention kan dia...tapi dia buat tak tahu je...dah tinggal kan komen kat entry GA yg dia sertai...dia takde blog personal ...blog dia yg aku g terjah tu semata mata utk join GA je...shoutbox pon tkde...adoii laa...so camna lagi aku nak bagitau dia...? owhh kesimpulan aku bahawasa nya dia tak berminat lah kann...sekarang aku nak tukar pemenang...boleh kerr...? nanti2 pikir kan...so aku simpan dulu buat masa nie...hohoo...!!

till then...

p/s : entry autopublish nie...now maybe aku kat sekolah Irfan...meneman kan dia...tenkiu yg sudi jengah sini...balek umah kang baru aku BW...



26 comments:

MrS. F!zA said...

selamat pagi kak!

bg fiza jelah :p

LyNn HaMzAh said...

apesal la diorang x bagi respons ek...busy kut uruskan anak sekolah...

Cute MuM said...

sabar yer.. nanti diorang respond lah tue..

Minta Tolong Vote boleh?
http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/tolong-vote-me-boleh.html

TQ..

Myra Jay said...

Sis, kalau ada yg xnk bg je pd org lain kan..
Tu la kdg kita dah inform diorg plak xperasan kan.. ntahler

~Miss Sukasih~ said...

klu xnak..nieyla nak..hehehehe..=)

Ena said...

tak perasan kot kak.. hehe.. ye la kan berprasangka baik kan.. :D

wna baru je balik dari sek anis.. :D

Pn. Zana said...

bg kt sy je la kot ..:D

@e_da said...

maybe diorg tak perasan tu...

syusye said...

upsss...saya da respon da sent address kat email gmail.
xpe la sya bgi lagi sekali
asura bte rahman
pusat sistem maklumat
tingkat6, menara SAAS,
universiti teknologi mara,
40450 Shah Alam, Selangor.

**sHiKinn** said...

tuan blog mmg selalu manis..suka tgk akak fieza tau..slmat thn baru kak!

~Siti Hajar~ said...

btl la munkin pemenang tu bz, dia xbuka blog/email lg kot...hehe..

Camna irfan d sek baru..???
Sy pn br blk dr sek Dalia, hr ni ambik cuti smpna nak htr dia, tp sampai dpn pintu kelas, Dalia blh kata 'p blk la ibu, xpyh tgu Dalia'...sy apa lg blk & trs dtg keja, cancel cuti hr ni..hehe

rina a.k.a jaijina said...

takpe, kalau takde org nak meh kasi rina jek..rina dgn hati yg terbuka nak, hehehe..

rATu kEBaYA said...

tak perasan kot..

selamat tahun baru..

Huda said...

meh bg huda kalau depa x nak..akak tryla komen kat blog depa..may be x perasan tu.

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. dh ade respon belom nih?? ke rezeki orang len nih..muehehehe

Zaidah said...

comel n cantik....bagi kat zai ajelah..

~aSHa~ said...

asha dah dpt....pantas dan cepat..bagi alamat terus tak lama tu dpt...cuma asha je tak kesempatan nak buat entry khas...tq ye laling...

Ya ALya said...

tak perasan bagi kt ya kak....akak pakai camera apa yer...nampak cantik semua gambar akak...

chugie said...

dorang x perasan kot.. dy try ke blog dorang ke?

kalau dorang tak mau, sy mau aja!! ekekekek;p

SyUhAdA said...

mybe dia xpasan kot..tggu ckit lg..

Whitey Mommy said...

salam akk... sha ada send email draft kat akk...dapat tak? maaf... komen kat sini.. shout box error...:)

NM02 said...

kita rasa izan cute tu sama orang yang menang hadiah GA kita tu kot. dia pun lom respon bg alamat kat kita jugak...

mamalieyna said...

herm..diorang tak bukak blog la tu..tu la kan..next time kan, kalau kita nak wt contest or GA, mention terus pemenang harus contect dlm tempoh berapa lama, kalau takde respon pemenang lain terpaksa dipilih...utk kemudahan penganjur jugak..

apapun, fieza dh bgtau byk kali kan..hope ada la respon nntinya..kdg2 pemenang ni terlupa walaupun hari2 update blog..hehe..

maslinamansor said...

sori, mas tinggalkan alamat kt sini jer. Tapi mas ada hantar email kat fieza...

No 7, solok damai, taman Alma, 14000 bukit Mertajam, pulau pinang

izan cute said...

izan dah email 25dec haritu tak dpt erk??

Fieza79 said...

izan

tk dpt la dear...leh send sekali lg..

fieza_ja@yahoo.com.my

atau

fiezaja1109@gmail.com

atau lg senang tgal kat komen box nie atau komen box entry terbaru...senang nk 'tres'..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy