Tuesday, January 25, 2011

lagi cubaan berphotoshooting dgn dslr...poyo je rasa...




Salam...

Alahai...lagi tak puas hati lagi tu la nak klik2 je...sampai betul2 puas hati...tapi percubaan di hari pertama hanya la di konker oleh en huby saja...yela belum panas enjin ni nak start klik2...lagipun maseh blur2 lg nie...huhuu..

layan piccas...lama2 nanti harus pandai kann...hehe





time ni dah petang...masa utk menerai klik2 suntuk sgt...lg pun dh letih sgt dok bertawaf satu KOMTAR...siyes mmg penat sgt...



muka letih...huby makin galak dok klik2...



tak menjadi gamba ni...cerah sgt background tu...cmner nak buat arr..tak reti...dok mengejas dgn huby still tak jadi2 jgk...





Irfan pun sama penat...mulut becok tak habis2 psl kamera tu...penin la pulak dgr dan nak menjawab...hadoii..




last snap ptg tu sebelum gerak balek...


ok sekian utk ari ni...cewahhh...

till then~




19 comments:

izan_cute said...

chanteqqq!~

mamalieyna said...

syoknyee...jeles la lagi dan lagi..ngee... ^_^

nursalwa said...

suka btul ar tgk anak bujang kak fieza tue.. cute jek mata dia.. redup jek..

LYAfrina said...

makin jeles i tgk!!!!!
uwaaaaaaaa... nok jugok... tp lya minat brand nikon lagi..

Ain said...

wahhhh, bestnyaaaaaa...

lepas ni tempek gambar lagi dan lagi tau....

i likeee...

chugie said...

cantik gambar dr DSLR tu..

akudia7879 said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

kalu nak mantopkan lagi, try amek gambar pemandangan, pokok2.. daun2... unggas2

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, makin meriah la pasni dengan gambar yg cantik2...

takpa, slow2 belajar... nanti sure terer & pro...

rATu kEBaYA said...

cantik sangat..

|| NaFiRaa || said...

uik..dah beli ke??? waahhh~ cepat jek impian tercapai..muehehehe

Zaidah said...

amboi2..korang bergedik santai nampak.....manyak cun beb...

**sHiKinn** said...

wah..pasni mesti lg bnyak gambar kt blog,..akak, amik la gambra DSLR tu..tahniah, impian sudah tercapai..

wahida said...

ok, aku sentap!! hehehe...

ab@h_Izz said...

cantik2..lama2 leh jadi pro habis..hi..hi

SUZIE APAI said...

woooo..i like...caya la k fieza...

makin mantop kebaboooo

Ruziawati Bukhari said...

fieza pakai camera apa? t pakai nikon D3000 aje.. cantik gambar2 ni semua fieza.. berseri2 muka u taw!!

Alin Marlini said...

so sweets......i like...

Ogy said...

lawalah fieza....mcm dh expert je amek gambar tu....kalau dh expert lg lawoo lee nnti...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy