Thursday, January 13, 2011

Jgn la menari nari saje...kasi la duit wahai nuffnang...!




Salam...

Alahai...nampak nya kena buat jugak la entry psl nuffnang nie...mana tahu berkat entry nie maka cepat la bercambah pendapatan di sini...aduss pesal la lembap sgt ko nak gerak haa...bosan bila bukak je akaun nuffnang jumlah still tak gerak2...kalau gerak pun lama2 sekali baru nak gerak tu pun ciput...cehh...

Aku punya pendapatan setakat nie baru mencecah RM3.75...byk tuu...huhuu..kwang kwangg..tu pun setelah genap setahun berblogging...dan betol2 aktif berbelog 6 bulan kebelakangan ini...so berbaloi la kot...





suka bila tgk sesekali iklan dok menari nari mcm nie...tapi menari saja ka...


ni yg semalam punya...
sebetul nya aku kurang faham psl nie...dan malas nak faham...ngeeee


p/s : berblogging demi kepuasan...tapi kalau seiring dgn pendapatan sampingan begini sape yg tanak kan....alaa lama2 bercambah la tu...mode memujuk hati nie...




27 comments:

Zaidah said...

bilalah nak kayokan...sabar2...

Ogy said...

fieza..ari tu ai merajuk dgn nuff...tup tup dpt BE br plak...hehee...tp skrg dh tak kisah dah...ade ke takde..terima je... mmg tak larat nk bw utk kekalkan traffik..buat sekadar termampu je le..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak fiza..if dia menari2 tu..dia kejap2 je ade..
if dia sentiasa ade tula BE..
biasa yg nari2 tu tak bayar pon..tu musykil tu..awatla duk nari2 je..tapi tak bayar..

puhhhh puhhh kot2 la dapat BE byk2 lepas ni ehhee

ciK mOt ©™ said...

hehehe kak...sok nuff sure dengar luahan hati akak ni...

bun_nee said...

alhamdulillah.. tu klan rezeki..AMIN

LYAfrina said...

xpe fiza.. slow2..
kna byk sabar.. kna dpt uv 100++ sehari blh dpt BE..

dan dkt iklan nuff tu jgn letak ayat y membawa maksud --> minta org klikkan iklan tu.. sbb term nuff mmg cam tu..

mamalieyna said...

Insyaallah..nnti bercambah la tu..hehe..tp taktau la bila..tp eina dulu pun susah nk bergnjak, smpai 1 masa, makin naik sikit demi sikit, eina tak ambik tau sgt pun..let it be jer..huhu..takpa nnti ada la tu rezeki ^_^

@e_da said...

takpe nanti dia up tu.. saya dulu dekat setahun 70 sen hubby gelak jek.. sekali dah cash out aritu baru dia sengih... kdg2 geram kan.. tgk ada iklan tapi tak masyukkkk masyukk pun.. sy pun sama

nursalwa said...

kak fieza.. salwa lg ar xphm tau..
sbb salwa nie blogger baru.. try gak nak phm tp xgak phm..

Ena said...

sama la ngan ena.. tak koser dah nak paha.. kalo kasi.. timer je.. kalo tak.. majuk? uhuk! tak koser gal nuff nak layan.. maklum la blogger semakin bertambah kan!..
yg penting dapat update.. tu la kepuasan sebenar kan.. ;D

Alin said...

Fieza..Alin dah dkt 2 tahun berblogging yg ala2 suam2 kuku..baru thn ni cergas ckit..tupun baru cch 30 hengget...huhuhu

Actually, kena rajin blogwalking..komen2..jengok2..tapi kalau keje..manalah ada masa kan...

Hrp2 peh nih sama2lah kt berklik2 untuk nuff ek...

maszmadi said...

ala kak fieza same lebih kurang ngan masz jerk..... nape la nuff x tengok kita kan..... huhu

majuk cam kak fieza gak lah..

MrS. F!zA said...

hehehe..xlama lg beranak la amaun tu kfieza

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la ye... kalu amaun tu 375.00 best la sikit ye...

tak pa, mudah2an pasni makin bertambah2 la ye...

Marsha~ said...

btol tu, ramai sgt kecoh pasal nuffnang dan paksa kite komen blog diorg sbb nak naikkan rate nuffnang.. ntah ape2 ntah

Huda said...

mudah2 an nuffnang akan beri BE kat akak :) amin..Huda pun tunggu yg baru tak muncul lg :(

Zur@ZaRi said...

fieza...
zura pun tak penah dapat BE..
da jenuh da wat sumer tips2 yg dapat... ntah la da malas nak amik pusing.. tp kalo fieza rajin cuber bukak blog zura.
http://adamhifdzan.blogspot.com/2011/01/kerana-nina-syakina-nuffnang-kini.html...

nina byk ajar zura.. cuber la maner tau kiter samer2 ader rezeki nnt=))

|| NaFiRaa || said...

aik!! tak kan RM3.75 jek.. dh genap setahun.. urrmmm.. rasa cam banyak jek trafik ke sini.. takpe.. kita sama2 usaha k~

Umiey said...

cam sama je ngan saya..lama2 beranak pinak la tu..hehehehe

rATu kEBaYA said...

erm... saya lepas setahun lebih baru dapat rm50 keatas... alhamdulillah... kene tingkatkan prestasi sambil mengisi masa lapang..

'NuReeN' said...

huhuu nureen pon x pernah dpt lagik...

~Siti Hajar~ said...

sama la dgn sy fieza, total RM7.90 aje dr dulu...kwang kwang kwang...huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita pon X de BE..koz dh lama X aktifkan..huhuhu.. :)

eT said...

dia main cu cak cu cak la tuh...hehe

eT said...

dia main cu cak cu cak la tuh...hehe

Nia said...

uii,..kira ok tu, 6 bulan dah dpt hasil. takpe, sikit2 lama2 jadi bukit nanti :)

Baby&Me Shopping Style Contest

Izan Ishak said...

insyaAllah fieza...cepat2lah lekat BE kat sini. yelah org kata mmg kena buat n3 jugak pasal en nuff ni.

**ada rezki tak ke mana kan~

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy