Sunday, January 2, 2011

Permulaan persekolahan...tak menyaba-nyaba dia...




Salam...

Wahh...esok dah start persekolahan...bakal bermula alam persekolahan yang baru buat Irfan...ekseli dia dah tak menyaba...setiap hari asyik membilang hari...menanyakan hari...dah penat juge mulut aku nie nak menjawab soklan yg sama berulang kali...ekekekk..sabo jela..

Mungkin esok dan lusa aku terpaksa bercuti coz harus menunggu dia kat sekolah sepanjang hari...semua nya maseh baru buat dia...risau nak meninggal kan dia begitu je...walau pon si kakak nya ada tapi tetap risau jgk kann...

Petang nie harus menyiap kan suma kelengkapan dan keperluan yg sepatut nya untuk esok pagi...uniform dorang belum gosok lagi...harus setel kan sebelum malam...mana tahu takut2 blackout ke ape...naya anak2 aku....ngeeee

Buku dan alatulis dah siap masuk kan dlm beg masing2...semalam dah siap tulis kan nama pada setiap buku tulis yg ada tu...semalam jugak dah gi beli lagi sepasang uniform utk my Anis dan beberapa kelengkapan laen...kira nya overall dah setel...tinggal nak isi kan borang utk pendaftaran Irfan besok nya...belum setel lg yg tu...tkpe yg tu kejap je...kalau pon tak sempat nak lampir kan dokumen2 yg diminta maseh ada masa lg dlm seminggu persekolahan nie...hahhh harap2 suma nya mmg dah setel n clear...jgn ada lg yg tertinggal udah laa...

Selingan piccas my little hero...








nie la wajah budak yg tak menyaba nak bersekolah esok...wekekekk...


till then


4 comments:

LYaFRINA said...

selamat kembali ke skolah!!!
happynyer dia nk jumpa kwn baru!

♥Azie♥ said...

selamat masuk alam persekolahan..

mamalieyna said...

bagus2 semangat nak ke sekolah itu penting! ^_^

selamat bersekolah ye irfan! blajar ghajin2 tau..hehe..

~aSHa~ said...

semangat tu...semoga berjaya dlm pelajaran ye nak...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy