Friday, January 7, 2011

signature dan watermark terbaru...



Dah lewat malam...mata nie maseh cerah dan makin cerah...dari tadi dok ralit menggodeh blog...tetiba terasa nak letak signature yg baru oder dari Whitey Mommy...jenuh la dok memkir cara nak letak signature tu..hadoi...nsb baek dgn tunjuk ajar Whitey Mommy...akhir nya berjaya jgk letak signature tu...ekseli dh letak signature tu dh siang tadi...tapi rasa pelik sebab signature aku tu ada frame plak...blogger2 laen tkda la pulak kuar frame pd signature msg2 kan...hahaa rupa2 nya kena remove kan frame picture tu dulu baru la signature tu tampak sweet je tanpa frame...hehe kan sebelum nie picture aku suma nya ada frame belaka...hehe baru perasan...ngapp btoi...kehkehh...

Misi menggodeh malam nie telah berhasil...yihaa...skrg aku punya blog sudah ber 'signature'...hehehh yg tu pon jakun...ishh pasni nak make over template plak...dah lama tingin tapi kurang bersedia lg buat masa nie...maseh berpuas ati dgn template yg diguna pakai skrg nie...

 

sekadar selingan je...tu aku nya watermark terbaru...selalu tukar2 sesaja...pe nk wt cpt benor jemu nye...harus la tukau..!


p/s : malam2 buta sebok ber entry lagi...tkda sapa nk baca lahh...
 


6 comments:

Izan Ishak said...

cantiklah fieza...
lepas ni kalau makeover belog mesti lagi cun kan~

MrS. F!zA said...

cantik..sesuai la tu ngn kfieza yg suka bunga2..ekekeke

sakit tekak pulak dah! arghhhh

Ena said...

cantiknya..

ena je yg tak de watermark lagi.. uhuk!
nak kena p jaan2 kat umah white mummy jugakla nampaknya.. ;P

HALAMANKU said...

wah wah tahniah syantiq.. kak erma pun x reti.. so wat biaser jek.. nak gak ader watermark tomei.. he he he suker tang bunga rose tu...

Huda said...

cantik tu kak..sweet je :)

Ogy said...

ai dh tak rajin nk letak watermak kat gambo...leceh...{mmg dasarr pemalassss ahahaah}

lawooo watermark dan signture tu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy