Saturday, January 15, 2011

gumbira...lalalaa....




Salam...

Hari ni adalah hari utk bergumbira bersama family tercinta ku...takda plan ke mana ari ni...lepak dan bergolek golek saja di umah...lg best kot sesekali lepak gini...tapi esok konfem nak kuar jgk..sebab last week takda ke mana langsung...tak aci kan...harus merewang this week...hehee

Aduhh...plan dan hajat yg satu ni belum jgk terlaksana....ingat kan hari minggu ni leh dapat kan 'benda' tu...tapi tak dapet jgk...huhu camner...takpe2 harus sabar kan...akan dpt kan jgk...as soon as posible..!

Selingan pic...haishh ada jgk nak selit kan...trademark di sini entry harus begamba ok...




pic kami lepak2 di umah last week...ekseli...aku baru buat 'taik mata'...tetiba terjaga je aku nampak bebudak tu dok pegang kamera...sah...cek punya cek konfem...gamba aku tgh baek punya tido, terselit di situ...mmg nak kena budak2 ni tau...hee...tp takda la aku nk publish kan pic tu ye...wakakaa...sbg gantinya aku selitkan gamba yg dah ready nie...hohohoo...

daa...


5 comments:

MamaYatie said...

hujung minggu...yahooo...waktu melayan anak2

meh la join mini GA saya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tau ni..apa ke benda tu..DSLR erk.. :)

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...!!

chugie said...

selamat berehat.. ape lh yang nk di cari tu ye.

Huda said...

best kan dpt rest di umah bersama family :)

LYAfrina said...

selamat bhujung minggu!!!

fieza.. mana aci.. nk tgk gok pic terbaek tu!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy