Saturday, January 8, 2011

Baru nak pos...




Salam....

Aduhai...lama sgt masa aku ambil utk setel kan hadiah GA yg aku janjikan tu...sori la ehh lambat sgt bertindak..hehee now sekarang aku sedia utk publish kan sampul yg akan aku pass kan kat pemenang2 tu...maka ari ni jgk aku gi masukkan dlm tong kuning tu ok...


 
ini dia 2 dari 3 sampul yg akan aku pos kan ari ni jgk...Izan Cute...sy baru dpt address anda so...akan di pos kan kemudian di sebab kan tak sempat nak beli sampul...my huby just bwk balik 2 sampul je ari tu...hehe

Haishh..lega dah setel...!
 

 

2 comments:

Myra Jay said...

TQ akak.. tak sabarnya nak tunggu adiah smpai..hehee

SyUhAdA said...

wah..
besnye sape yg dpt tu...~

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy