Tuesday, January 4, 2011

asal nak carik barang...last2 makan mekdi je la...



Salam....

Entry autopublish...

Pagi nie maseh meneman kan Irfan di sekolah...bercuti lagi...maybe esok baru masuk keje...keadaan Irfan kat sekolah ok2 je...takde yg membimbang kan...seme ditanggung berehh...

Lagi aktiviti kami last week ari bekeje...ekseli aktiviti makan je....tujuan utama nak servey satu brg nie...kata nya ada sale..dh g sana terlambat kami sebab dah habis pon semalam sebelum tu lagi..hurmm hampa di situu...hehee layann mekdi je la...



Anis bersama mr mcD...
lagi2 makan beger je kat sini...
aku punye...
huby punye...
Irfan maseh tergaru garu..ragu2...hikk ekseli dia tgh melayan rajuk dia yg tak abis2....mcm nie la sll kalau brg yg dia nak tak kedapatan...
muka dah paling ke laen...lagi2 majuk...
nak tunjuk bebai...tanak mamam beger...mamam kentang je...tak best je kalau dia buat pangai...seme org jd tak best tau...!
ingat nak pujuk dia dgn eskrem nie..tapi hukk tetap tak di layan pongg...
see...muka letih dtg jauh2...at last brg yg di cari dh tkde...frust...!


daa....balek umah nanti nak BW...tu pon kalau tak letih...kat umah nie payah la sket asyik nampak bantal je..hikkk

17 comments:

LYaFRINA said...

kih..kih..
irfan nk ape tu smpai ngajuk g2.. irfan xboh aiskrim tu..mai sini la

mamalieyna said...

wooo sedap tu eskem tu, still merajuk irfan ye..ngee...kuat merajuk ni..huhu...hehe klakar jer..

Ena said...

irfan nak happy meal ker? hehehe

|| NaFiRaa || said...

suka jugak makan beger mcd!! slalu sy oder big max~ kenyang!! tapi skrg dh kena control makan fast food sebab BP tak bape baik..huhuhu

chekna @ mama ziyad said...

sekali sekala nak tunjuk perasaan kot... sedapnya tengok sundae tu...

wahida said...

mekdi always my feveret...hiks...

cheqna said...

sila jangan pandang bantal
sekian terima kasih
hehehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sedap nampak beger..

waaa bebai eh..meh sini auntie babap..wekkekeke

Huda said...

sedapnye..lame x makan mcD ni kak :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..apsal Irfan majuk...Nak apa tu? :)

zue @ annaleeya said...

bestnya mekdi... dah lama tak mkn nih... nyum nyum...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Apa la yg dicari tu ek...

Sal ni pun dari start sale ritu sampai la habis tak sempat pun nak pi beli barang yg diidam2kan... huhu

Noreen said...

alooo irfan merajuk npe?
comel la rambut irfan...suke untie tngk..

chugie said...

aiskrim tu paling mengiurkan sy tengok. nak skettttttttttttt!

MamaYatie said...

irfan merajuk nak prosperity burger ker?eskrim tu lagi sodap irfan..hehehe..

Ogy said...

skrg tgh giler makan prosperty...burger lain tak layann dah....hik3...

'NuReeN' said...

kuat merajuk dak irfan ni kan.. ari tue mkn prosperity tp esknya berulang msk toilet daaa... mmg perut jenis x tahan..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy