Thursday, January 6, 2011

edisi mcD lagi....

Salam....

Walawe...entry makan2 je hari nie kan..ni lagi2 psl makan..makan...maklum la tuan blog dalam misi menambah kan kilo...hehe..ekseli nak gi pekena Prosperity Beger a.k.a merasmi kan restoran McDonald's yg baru bukak kat Kulim betul2 bersebelahan dgn Giant...heee dekat sekarang takyah g meronda sampai Seberang Jaya nun...

Zass...



Twister Fries nie dlm set Prosperity tu kann...
amik ko sorang satu set happy meal....suma tu semata mata nak kan menan je...huhuu makan tak tera mana pon budak2 nie...mama nya ni jugak yg habis kan...lagi buat menambah kan kilo...ekekekk
2 Set Beef Prosperity Burger...untuk mama satu...untuk abah satu...
tapi rupa beger tak sebijik mcm dlm iklan tv...yg dlm tv tu nmpk lg menyelerakan...ngeeee
kena paksa dgn budak2 tu duduk di meja tepi playground tu....hadoi...

first time masuk tempat baru ni...padahal dh bukak lama dah...
acara wajib dh ni...
budak berdua tu takda nak makan sgt lahh...tu mana ada dorang tu...dok main jela kat PG...
tu psl jadi lagu nie...
itu la yg kat belakang tu restoran mekdi yg baru dirasmi kan oleh kami nie...drive thru pon ada...senang lps nie if rasa malas nk beratur bagai...

sekian...



14 comments:

Ena said...

lapor sungguh tengok gambo nieh! lom lunch lagi ni kak.. huhu.. mintak sikit! ;P

chugie said...

gambar memang memainkan peranan utk menjamu mata supaya perut menjadi lapar kan?

selamat lunch td org belanja sy MCD tau.. kalau tak! mau sy menjerit mintak MCD kat fieza.. ekekek

nursalwa said...

ishh jeles btul ar tgk akak n anak2 berposing.. rasa mcm nak join dlm gambo tue jerk.. hehehehe bleh ke..

[-suziey-] said...

haih sedapnya la burger tu..huhu dh la posa ni..saje je tau fiza buat org terliur..huhu

Ogy said...

apaa asek entry makanan je ni....ai marah ni....

hik2..bukan marah apa..sebab terguda....larilah diet ai mcm ni...huhuhhuhuhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Pernah cuba sekali je prosperity beger nih... tapi tak tahan pedas lak... terus tak cuba2 dah... hehe

Umiey said...

wah..best2...trus lapaq perutni..kt perda ka? dkt ngan umah mak

|| NaFiRaa || said...

slalu cam tuhkan~ gambar kat iklan lebih menyelerakan.. bila beli.. jauh benor bezanye!! tak pernah try prosperity beger nih~ teringin jugak nak cuba~

Huda said...

Huda lak asal makan prosperity burger tu confirm berair2 idung ni sbb pedas sgt kut :) tp suka..hehehe

SUZIE APAI said...

mmg, kdg2 rasa setiap branch mekdi adalah berbezza...

LYaFRINA said...

kalo mekdi ni..lya suka tang burger dia

erienz said...

salam perkenalan...truz lapar memalam ni tgk burger....

MrS. F!zA said...

baguih la dh buka..kalo tk nk mkn mekdi smpai berjauhan kena p beli..sng la psni..i pon suka!!!

Anonymous said...

xanax without a perscription order cheap xanax online no prescription - much does generic xanax cost walmart

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy